UOČI ZVEZDA - CITY

VIDEO Srpski huligani u Beogradu napali Englezi i mlatili ih palicama, kamere sve snimile

Foto: Printscreen
VIDEO Srpski huligani u Beogradu napali Englezi i mlatili ih palicama, kamere sve snimile
13.12.2023.
u 13:34
Prema informacijama koje je dobio Telegraf sumnja se da su napadači pripadnici navijačke grupe Crvena zvezda, a njihova grupa je brojala oko 30 ljudi.
Pogledaj originalni članak

Srpska policija intenzivno traga za mladićima koji su sinoć oko 23 sata maskirani i naoružani drvenim u Beogradu palicama napali navijače Manchester Cityja.

Prema informacijama koje je dobio Telegraf sumnja se da su napadači pripadnici navijačke grupe Crvena zvezda, a njihova grupa je brojala oko 30 ljudi. Video pogledajte OVDJE.

Svjedoci tvrde da su pripadnici navijačke skupine Delije upali u lokal u centru grada u kojem se okupilo oko 20 navijača Manchester Cityja i brutalno ih napali udarajući ih po glavi i tijelu.

Nakon napada napadači su brzo pobjegli prema centru grada. Incident su snimile sigurnosne kamere kafića.

Policija intenzivno radi na otkrivanju počinitelja kako bi bili privedeni pravdi.

Zabrinjavajuća neefikasnost

Svakog vikenda svjedočimo lošem nogometu u HNL-u. Najbolji strijelac lige nije zabio gol 708 minuta

Još nevjerojatnije zvuči podatak kako niti jedan igrač od kraja kolovoza do prosinca nije uspio nadmašiti Caktaševih sedam golova! Najveći iskorak napravio je Hajdukov kapetan Marko Livaja uspjevši tek izjednačiti Caktaševu produktivnost. U prošloj sezoni Livaja je u ovo doba već imao 11 pogodaka na kontu, a u pretprošloj 13. Livaja se posljednji put upisao u strijelce 26. studenoga protiv Istre 1961.

Manchester City i Crvena zvezda sastaju se večeras u posljednjem kolu skupina Lige prvaka. Susret nema poseban rezultatski značaj jer je City osigurao prvo mjesto, a Zvezda je posljednja.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

BE
bendzola
10:39 15.12.2023.

Obzirom im gradom šetaju ratni zločinci na slobodi, predsjednik zločinac koji je pucao u drugoj državi, obzirom im u parlamentu sjede ratni zločinci nije niti čudo šta ovako kukavički napadaju mirne navijače na ulici

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
08:50 14.12.2023.

srbi istukli vječite saveznike engleze.

DD
DD
13:56 13.12.2023.

Udri fašiste