NOVI POSAO

Dugogodišnja članica uprave Dinama i Mamićeva suradnica zaposlila se u Hrvatskom nogometnom savezu

Zagreb: Članovi Uprave nogometnog kluba Dinamo, arhivske fotografije
Davorin Visnjic/PIXSELL
12.12.2023.
u 18:54

Donedavna zaposlenica Dinama pronašla je novi posao i to u Hrvatskom nogometnom savezu

Bivša članica Uprave Dinama Amra Peternel zaposlila se u Hrvatskom nogometnom savezu. Vijesti i glasine brzo su prostrujile hrvatskim medijskim krugovima, a nakon službenog upita iz HNS-a Dalmatinski portal dobio je idući odgovor. 

- Možemo potvrditi da je gđa Amra Peternel zaposlena u Hrvatskom nogometnom savezu kao djelatnica u odjelu licenciranja. Zadovoljstvo nam je što smo administraciju Saveza pojačali magistrom ekonomije s bogatim iskustvom rada u nogometu. Uz odlično poznavanje domaćeg klupskog nogometa u kojem je radila na rukovodećim pozicijama, gđa Peternel djelovala je i kao članica Izvršnog odbora Europske udruge klubova (ECA). Drago nam je što je gđa Peternel pored inozemnih opcija odabrala Hrvatski nogometni savez, vodeći se pritom i obiteljskim razlozima jer je kao samohrana majka odlučila ostati u Hrvatskoj uz kćer.

VEZANI ČLANCI:

- Sigurni smo da će svojim iskustvom i znanjem, poznavanjem nogometnih procesa te razumijevanjem svakodnevnih izazova u radu klubova doprinijeti radu odjela za licenciranje te administraciji Hrvatskog nogometnog saveza. Gđi Peternel želimo dobrodošlicu u Savez i puno uspjeha na novom radnom mjestu - odgovorili su iz HNS-a. 

Peternel je bila članica Dinamove uprave od 2016. godine, nakon što je prethodno obnašala druge dužnosti na Maksimiru, sve do ožujka ove godine kada je na sjednici Izvršnog odbora Dinama donesena odluka o njezinom odlasku, zajedno sa Krešimirom Antolićem.

Komentara 2

LI
LittleMe
20:33 12.12.2023.

Sad će se bogato udati ;)

FR
freeshooter
20:41 12.12.2023.

...to je svakako dobra vijest, savez je time puno dobio, a klub je njenim odlaskom puno izgubio... ona je svakako bila kompetentna i naj.sposobnija tamo u upravi... vrijedna u svakom pogledu, i još članica IO ECA-a... puno iskustva, a sigurno će svojim znanjem i stručnošću, te sposobnostima i radu, također puno donjeti i savezu... odličan odabir...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije