nekorektan potez

Viđak: Iznenađen sam, neka Split objasni svoj postupak

Foto: Nino Strmotić/VLM
Viđak: Iznenađen sam, neka Split objasni svoj postupak
14.12.2010.
u 10:03
Predsjednik Nogometnog saveza Splitsko-dalmatinske županije Paško Viđak ne može naći prave razloge zbog čega je Split okrenuo leđa matičnom savezu
Pogledaj originalni članak

– Split je na sjednici županijskog saveza, kada je Štimac dobio jednoglasnu potporu, bio za, njegov predstavnik Nenad Pralija bio je za govornicom. Splitova odluka neugodno me iznenadila, bio bi red da nam objasne svoje razloge, da nam kažu zašto su se okrenuli. Na sjednici su mogli kazati sve što su htjeli, bilo bi korektno da su rekli da nisu u našem društvu – kazao je Viđak.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

AS
Afere Stimca
10:14 14.12.2010.

AFERE IGORA ŠTIMCA http://afere-stimca.blog.hr/

SA
santos008
11:42 14.12.2010.

Da dr Ive nije na \'\'sluzbenom putu \'\'pa da malo pogura Sticu.Ovi iz \'\'Splita\'\' pametniji neg ovi iz \'\'Hajduka\'\'.

SE
senior
15:28 14.12.2010.

Koji je to pa racku Viđak da njemu Žužuli polažu račun i objašnjavaju svoju odluku. Odluka Splita je autonomna i kako odluče tako će i biti.