HAJDUK U PULI

Više od 2000 Hajdukovih navijača dolazi na Drosinu...

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Više od 2000 Hajdukovih navijača dolazi na Drosinu...
08.03.2014.
u 09:00
– U utrci smo s Dinamom, ali se ne smijemo time opterećivati. Želimo nastaviti niz pobjeda, a prva je na redu Istra – rekao je Bradarić.
Pogledaj originalni članak

Očekuje se invazija Hajdukovih pristaša na stadionu “Aldo Drosina”. Autobusi, kombiji, zavladala je prava ludnica... Hajdukovi navijači prvi put ove sezone idu organizirano na neku utakmicu. Bijeli su do sada imali veliku podršku na svim gostovanjima, ali Pula je obilježena kao prekretnica. Ne zbog toga što bijeli trideset mjeseci ne znaju za pobjedu u Puli, već zbog želje da gostovanje Dinama u Poljudu (22. ožujka) dočekaju sa što manjom bodovnom razlikom u odnosu na plave.

– U Puli će biti više od dvije tisuće Hajdukovih navijača – kaže nam jedan navijač bijelih.

Za organizirani odlazak navijača čuo je i mladi Filip Bradarić, koji privlači pozornost odlučnošću i borbenošću pa je došao i do dresa mlade reprezentacije.

– Čuo sam da ćemo imati veliku podršku navijača, puno nam to znači – kaže Bradarić.

Hajduk se nastoji ne opterećivati utrkom za Dinamom.

– U utrci smo s Dinamom, ali se ne smijemo time opterećivati. Želimo nastaviti niz pobjeda, a prva je na redu Istra – rekao je Bradarić.

U Puli i Osijeku gdje Hajduk gostuje kolo nakon Istre, bijeli su doživjeli jedina dva poraza ove sezone. Posebno je za Splićane neugodna momčad Igora Pamića. Goran Jozinović svjestan je što čeka njega i suigrače.

– Neće nam biti lako, svi znamo da nam je teško igrati protiv Istre, znamo da nas čeka teška i čvrsta utakmica. Istra će se orijentirati na obranu i biti agresivna. Ali, na tu agresivnost moramo znati odgovoriti. Nakon gostovanja u Maksimiru, gostovanje u Puli nam je najteže. Teže i od gostovanja u Rijeci. Dovoljno je da pogledamo statistiku i sve je jasno. Ne odgovara nam ta zatvorena i čvrsta igra Istre. Ali, moramo pobjeđivati i u takvim utakmicama. Od prve minute nastojat ćemo pokazati po što smo došli, a to su tri boda – kazao je Jozinović.

>> Andrić glavni kandidat za šefa omladinske škole

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

DH
dalibor.hren
17:01 08.03.2014.

I kad divljaci razbiju pola Pule kriv će valjda biti Mamić

Avatar jure23
jure23
10:38 08.03.2014.

zar jučer nije bio sličan članak samo s drugim igračem ?? naprijed istra..

Avatar jure23
jure23
10:40 08.03.2014.

kad treba platiti ulaz onda ih je oko 2000 a kad je na mule u poljudu onda ih ima kao g......!