BLANKA POTVRDILA NASTUP

Vlašić: Nadam se novom uspjehu u Londonu

Foto: AFP
Vlašić: Nadam se novom uspjehu u Londonu
07.05.2010.
u 13:21
Blanka Vlašić, najbolja hrvatska atletičarka i svjetska prvakinja u skoku u vis, potvrdila je nastup na mitingu Dijamantne lige u Londonu izjavama za službenu internetsku stranicu Međunarodne atletske federacije (IAAF).
Pogledaj originalni članak

- Radujem se nastupu u Londonu, ne samo zato što je atmosfera ondje sjajna i zbog sportaša koji će ondje nastupiti nego i stoga što sam ondje prošle godine bila vrlo dobra, što bih željela i ponoviti.

- London je dio Dijamantne lige i znam da ću se u njemu nadmetati s najboljima na svijetu, što je zastrašujuće, ali me to i tjera da dajem sve od sebe. To ću, nadam se, i učiniti - kazala je Vlašić.

Prošle je godine hrvatska visašica u Londonu nastupala drugi put u karijeri. Pobijedila je s preskočena 202 centimetra.

Ove se godine dvodnevni miting u Londonu održava 13. i 14. kolovoza. Skok u vis na rasporedu je drugog dana natjecanja.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.