BLANKA U DOHI

Vlašić: Ovdje sam, a to znači i spremna

Foto: Reuters
Vlašić: Ovdje sam, a to znači i spremna
13.05.2010.
u 13:02
Samo dva mjeseca nakon što je u Dohi obranila naslov dvoranske prvakinje svijeta, hrvatska visašica Blanka Vlašić ponovno se nalazi u katarskom glavnom gradu.
Pogledaj originalni članak

- Ovdje sam već šesti ili sedmi put i lijepo je vratiti se u mjesto s kojim te vežu ugodne uspomene - kazala je Blanka na druženju s novinarima pred nastup u petak na otvaranju Dijamantne lige.

Na upit je li spremna na teške izazove koji ju očekuju u sezoni u Dijamantnoj ligi, ali i na samom startu Dohe, najbolja hrvatska sportašica je kazala:

- To što sam ovdje znači da sam spremna boriti se i skakati protiv svih. Dobro sam trenirala kako bih ispunila cilj zadržavanja konstantnosti tijekom cijele godine. Uspješna karijera bez ozljeda ono je čemu težim.

* Predstavlja li letvica na dva metra visine cilj koji ste si zadali na svakom natjecanju?

- Tu visinu vam nitko ne daruje. Ja ni ne želim misliti da je preskok te visine lako ostvariv. Možda se katkad takvim doima, ali dva metra treba poštivati i ja ih respektiram. Istina je da su moja očekivanja viša od toga, ali osobne si ciljeve sama postavljam - rekla je Blanka.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.