ISPOD POJASA

Vučić još nije doživio ovakvo poniženje, riječi legende itekako će ga boljeti: 'Budalo jedna...'

Foto: M.M.
Aleksandar Vučić obišao je u Šapcu radove na brzoj cesti Šabac - Loznica
Foto: SHANNON STAPLETON/REUTERS
World leaders take part in the 79th annual U.N. General Assembly high-level debate
09.10.2024.
u 13:39
77-godišnji TV-komentator Vučića često naziva "huliganom iz Čipuljića", što je rodno mjesto Vučićeva oca u Bosni i Hercegovini
Pogledaj originalni članak

Legendarni sportski novinar i komentator Milojko Pantić poznat je kao žestoki zagovaratelj protiv lika i djela Aleksandra Vučića. Srpski predsjednik, ukratko rečeno, baš i nije najomiljenija ličnost kultnog TV-lica i glasa, a prije nekog vremena Pantić nije birao riječi. Iskusni novinar koristi svaku mogućnost da nešto kaže o predsjedniku Srbije.

- On je iskompleksirani huligan. Nisu mu dali ni da bude vođa Delija u općini Novi Beograd! Ja sam pitao jednog od tih vođa zašto mu nisu dali, rekao mi je da Vučić nije dostojan da bude vođa - kazao je Pantić uz dodatak:

- Mi smo mu rekli da nije dostojan da vodi ni Novi Beograd. On je otišao u kafić koji drži neki partizanovac, ušao je među Grobare i počeo ih provocirati, pa ga je njih desetak prebilo na 'mrtvo ime', kao mačku. Došao je onako plav i isprebijan: "Evo, što sad kažete. Tko bi smio od vas otići tući se s desetoricom partizanovaca". Ovi mu rekli, 'Budalo jedna, tek si sad pokazao da nisi za to. Pa, koji normalan čovjek ide tući se s desetoricom - nastavio je Pantić.

77-godišnji TV-komentator Vučića često naziva "huliganom iz Čipuljića", što je rodno mjesto Vučićeva oca u Bosni i Hercegovini.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

PE
Pentagon
14:21 09.10.2024.

Ajde dosta više Čubija! Dosadnooooo!

OL
OlujaU❤
18:24 09.10.2024.

Jel vi dozivate ove botove, večernji, ili idu za Vučićem gdje god taj ide? Iako je svima jasno da je o srpskim botovima riječ, i iako bez problema brišete i banirate sve normalne komentatore, osobito one izričito hrvatskog stava, ove ne dirate?! DOBIT ĆETE PRIJAVU HAKOM-u!

OL
OlujaU❤
18:21 09.10.2024.

Ovo je zbilja bilo nepotrebno. Pokažite bar minimum pristojnosti kad netko dolazi u goste. Ovaj obračun između vašeg vlasnika Šolaka i Vučića, ne treba ići preko hr domene. Mi smo jedna kulturna država, a ne tamni vilajet od kud dolaze ove gluposti. Ako mu tko treba uputiti ružne riječi to su Hrvati, a ne Šolak i Pantić