Vatreni

Vukojevićev apel navijačima: Što će vam te baklje!?

Foto: Marko Lukunić
Vukojevićev apel navijačima: Što će vam te baklje!?
11.06.2012.
u 16:14
– Uefa je rigorozna po pitanju baklji. Ali velika hvala navijačima koji su nas nosili i čuli smo da će ih protiv Italije biti još više – istaknuo je hrvatski veznjak.
Pogledaj originalni članak

Darijo Srna i Ognjen Vukojević gostovali su u poljskom Soundsetovu studiju Žujina Warka kod Milana Peha i Siniše Šveca. Osvrnuli su se na prvu, uspješnu utakmicu Hrvatske na Euru. Iako su igra i atmosfera bili na nivou, Vukojevića su posebno naljutili navijači koji su palili baklje.

– Baklje nam nisu neophodne. Uefa je rigorozna. No moramo zahvaliti navijačima koji su nas nosili i čuli smo da će ih protiv Italije biti još više. Hvala i svima koji nas prate po gradovima, obećavamo da ćemo dati sve od sebe – rekao je Vukojević, a Srna je kao kapetan obećao da će momčadi učiniti sve da nikoga ne razočara.

Momci su najavili da i u drugoj utakmici hrvatske reprezentacije protiv Talijana igraju na pobjedu, ali – treba smiriti euforiju.

– Trebamo spustiti loptu na zemlju jer igramo protiv bivših svjetskih prvaka. Italija je pozitivno iznenađenje, mi ih respektiramo, ali siguran sam da i oni nas poštuju. Očekuje nas kvalitetna utakmica. Njima je napad potrebniji. Ali mislim da su momčad koja igra puno drugačije nego prije, ne igraju na nulu, već kreću direktno – rekao je Srna.

Vukojević je dodao da je za Hrvatsku najbitnije dobro se odmoriti i studiozno se pripremiti.

– Mene su oduševili u susretu sa Španjolcima. Očekujem tešku utakmicu, ali ako budemo na nivou, imamo šanse – zaključio je Vukojević.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
19:18 11.06.2012.

Nisu to hrvatski navijači nego plaćenici, plaćeni po diskreditaciji Hrvatske

DI
Dijaspora
16:34 11.06.2012.

Dana Europa više priča o randalima hrvatskih navijača nego o pobjedi reprezentacije. Moramo se zapitati jesu li to Hrvati koji randaliraju i bacaju baklje širom Europe?

BO
boston
16:53 11.06.2012.

Eno mu odgovora, na krajnjem jugu Hrvatske....