ŽELI REZULTATE

Vulić: Sesvete su nudile više, ali htio sam Rijeku

Foto: Goran Kovačić/VLM
Vulić: Sesvete su nudile više, ali htio sam Rijeku
22.09.2009.
u 17:13
- Nudili su mi bolje uvjete u Sesvetama, ali došao sam tu jer mislim da mogu postići rezultat. Želim Rijeku kakva je bila protiv Hajduka - poručio je Vulić.
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Rijeke Ivan Turčić i novi trener Zoran Vulić potvrdili su suradnju do lipnja 2011.

– Dva se puta nismo uspjeli dogovoriti, ovo je moja treća sreća. Sretan sam jer sam u Rijeci započeo igračke i trenerske fantastične dane na Kvarnerskoj rivijeri. Rijeka me opčinila do kraja života i najdraži mi je grad nakon Splita – rekao je Vulić.

Vulić je za pomoćnike poželio Zorana Škerjanca, bivšeg suigrača, Sašu Peršona, koji radi u omladinskom pogonu Pomorca, i Danijela Šarića, što će klub pokušati dogovoriti. Vulić neće danas voditi momčad u Slavonskom Brodu, već će to obaviti Škerjanc.

– Momčad može puno više, to su dobri i kvalitetni igrači, a da ne vjerujem u njih ne bih ni dolazio na Kantridu. Nudili su mi bolje uvjete u Sesvetama, ali došao sam tu jer mislim da mogu postići rezultat. Želim Rijeku kakva je bila protiv Hajduka – poručio je Vulić i dodao da će pobijediti Hajduk jer je profesionalac, iako će mu biti teško u srcu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.