LOŠI REZULTATI

Trener Medveščaka: Ne razmišljam o otkazu, bit ćemo bolji

Trener Medveščaka: Ne razmišljam o otkazu, bit ćemo bolji
03.10.2014.
u 10:20
U 12 kola od mogućih 36 bodova osvojeno ih je samo devet. Nakon prvih 12 kola prošle sezone Frenchova momčad ih je osvojila 17
Pogledaj originalni članak

Nakon 12 odigranih utakmica u KHL-u situacija za Medveščak daleko je od dobre. Samo devet osvojenih bodova od mogućih 36, uz gol razliku 25:42, upalili su alarm. Zato je današnja utakmica protiv Dinama Rige u Ledenoj (18.30 sati) najvažnija u dosadašnjem dijelu sezone. Pogotovo zato što sljedeći tjedan medvjedima dolaze četiri teška gostovanja (Jokerit, SKA, Dinamo Riga, Atlant). Najgore je treneru Chucku Weberu, kojemu se stolica opasno klima. Sigurni smo da sportski direktor Medveščaka Aaron Fox već u bilježnici ima neka imena koja bi mogla zamijeniti Webera ako agonija potraje.

Pitali smo Webera misli li da mu je posao ugrožen...

– Ne treniram momčad zato što se bojim otkaza, treniram ih da budu bolji. Naravno, svjestan sam i da trenera drži rezultat. Vjerujem da ova momčad može okrenuti stvari, da možemo početi pobjeđivati. Borimo se s ozljedama, teško slažemo defenzivu, nije nam lako – rekao je Weber.

No, brojke baš i nisu na Weberovoj strani. Medvjedi su tek na 12. mjestu od 14 klubova Zapadne konferencije, a sa 42 primljena gola imaju uvjerljivo najlošiju obranu lige. Ništa bolji nisu ni u napadu, zabili su samo 25 golova, a manje ima samo Soči (13), koji ima i tri utakmice manje.

>> Medveščak doživio još jedan težak poraz - SKA slavio sa 5:0!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar ivanvard
ivanvard
17:19 03.10.2014.

Trener dobro radi posao. Problem je u igračima. Ne trude se, a kad gube kao da ih nije briga. Stvarno jadno kako se momčad promijenila na lošije u godinu dana.