Trener Arsenala

Wenger: Poklonili smo Cityju jeftin pogodak

Foto: Reuters/Pixsell
Wenger: Poklonili smo Cityju jeftin pogodak
13.09.2014.
u 19:32
"Debuchy je teško iščašio gležanj. Trebat će mu vremena za oporavak, ne znam koliko će biti izvan terena, ali ne izgleda baš dobro"
Pogledaj originalni članak

Menadžer Arsenala Arsene Wenger nije bio previše zadovoljan nakon što je njegova momčad ispustila pobjedu u završnici utakmice protiv Manchester Cityja remiziravši 2:2 na Emiratesu.

Francuski trener ljutit je bio na slabu reakciju obrane, koja je omogućila gol Martinu Demichelisu za izjednačenje u 83. minuti nakon što su preokret domaćinu donijeli Jack Wilshere i Alexis Sanchez.

"Bila je to utakmici na vrhunskom nivou i napravili smo sjajan posao vrativši se u igru, ali onda smo poklonili jeftin gol", rekao je Wenger nakon utakmice i dodao:

"Jedina razočaravajuća stvar bio je način na koji smo primili drugi gol. Mi smo napadačka momčad, idemo prema naprijed često, ali možemo napredovati obrambeno", prenosi Goal.com.

Wenger je izrazio zabrinutost zbog ozljede Mathieua Debuchyja, koji je morao izaći iz igre u drugom poluvremenu.

"Debuchy je teško iščašio gležanj. Trebat će mu vremena za oporavak, ne znam koliko će biti izvan terena, ali ne izgleda baš dobro. Welbeck je bio dobar, šteta što nije iskoristio šansu u prvom poluvremenu, ali izgledao je opasno."

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.