MAESTRO U AKCIJI

VIDEO Znao je što treba učiniti: Pala nova prekrasna asistencija kapetana Modrića

LaLiga - Real Madrid v Villarreal
Foto: SUSANA VERA/REUTERS
1/3
05.10.2024.
u 23:11

Modrić je izašao u sudačkoj nadoknad, a Real se iskupio za europski poraz od Lillea u utorak

Nogometaši Reala slavili su u derbiju 9. kola Španjolske lige na svom Bernabeu protiv Villareala s 2-0, a asistenciju za prvi gol domaćina ubilježio je Luka Modrić.

Modrić je u 14. minuti izveo udarac s kuta i u očito uigranoj akciji pronašao Fedea Valverdea, koji udarcem izvana pogađa mrežu Villareala. Pobjedu je potvrdio u 73. minuti Vinicius na dodavanje Valverdea, dok su gosti najbolju priliku propustili u 16. minuti kada je Nicolas Pepe pogodio gredu. Pobjedu je malo pokvarila teška ozljeda koljena Danija Carvajala u drugoj minuti sudačke nadoknade. 

Modrić je izašao u sudačkoj nadoknad, a Real se iskupio za europski poraz od Lillea u utorak. 

"Kraljevski klub" se sada na vrhu s 21 bodom izjednačio s vodećom Barcelonom, koja ima utakmicu manje. Villareal je treći s 17 bodova.

MODRIĆEVU ASISTENCIJU POGLEDAJTE OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije