ABA liga

Zadar do važne pobjede u Sremskoj Mitrovici

Foto: Marko Prpić/Pixsell
Zadar do važne pobjede u Sremskoj Mitrovici
03.02.2019.
u 21:24
Najučinkovitiji kod Zadra je bio Kwame Donte Vaughn s 23 koša
Pogledaj originalni članak

U utakmici 18. kola regionalne košarkaške ABA lige Zadar je u Sremskoj Mitrovici pobijedio Megu Bemax 97:85. Tako je ostvario šestu pobjedu u sezoni.

Zadar je posve zasluženo stigao do važnih bodova nakon što je dobio sve četiri četvrtine. Nakon prve dionice gosti su imali koš prednosti (20:19), na poluvremenu je prednost bila +5 (50:45), na kraju treće četvrtine Zadar je vodio sa 75:65, a na koncu je bilo +12.

Zadar su do pobjede predvodili Kwame Donte Vaughn sa 23 koša, sedam skokova i osam asistencija, te Luka Žorić sa 15 koševa i tri skoka. Šime Špralja i Vladimir Dašić dodali po 11 koševa.

Kod domaćina najefikasniji su bili Nikola Mišković sa 25 koševa i devet skokova, te Luka Ašćerić sa 12 koševa.

Preostala dva hrvatska predstavnika u ABA ligi, Cedevita i Cibona igrali su u subotu. Košarkaši Cedevite dobro su se namučili kako bi došli do pobjede na gostovanju kod Igokee 78:75, dok je Cibona s uvjerljivih 59:83 poražena od beogradskog Partizana u KC Dražen Petrović.

Na ljestvici vodi Crvena zvezda s učinkom 17-1, ispred Cedevite sa 13-5. Partizan ima 12-6, a Budućnost 12-5. Cibona je na šestom mjestu sa 7-11, a Zadar je deveti sa šest pobjeda i 12 poraza.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.