Izvršni predsjednik

Zdravko Mamić: Fola je idealan ždrijeb, bolje nije moglo...

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Zdravko Mamić: Fola je idealan ždrijeb, bolje nije moglo...
23.06.2015.
u 09:05
– Bolje nije moglo, Fola je idealan ždrijeb za nas! Jako smo zadovoljni, imamo odlična iskustva s Luksemburžanima otprije dvije godine - rekao je Mamić.
Pogledaj originalni članak

Na izvlačenju u Nyonu bio je Dinamov izvršni predsjednik Zdravko Mamić, koji je komentirao:

– Bolje nije moglo, Fola je idealan ždrijeb za nas! Jako smo zadovoljni, imamo odlična iskustva s Luksemburžanima otprije dvije godine. I rezultatski, ali i u vezi s organiziranjem utakmice, kao domaćini bili su pravi profesionalci. Bit će ovo odličan test za našu momčad, idealan suparnik na startu nove europske pustolovine.

Dogovoreno je da će Dinamo protiv Fole Esch igrati 15. i 22. srpnja, a sukladno tome, derbi Dinamo – Hajduk, na startu Prve HNL, igrat će se u Maksimiru u nedjelju 12. srpnja.

>> Dinamo protiv Fole Esch, Hajduk na Sillamae, a Lokosi s Broughtonom

>> Mamić o Foli Esch: Nitko se neće predati prije početka

>> Od 'predatora' se teško obraniti, Pjaca ostaje samo ako Dinamo uđe u Ligu prvaka

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr