priznao dominaciju

Zdravko Mamić: Volpiju i Miškoviću treba dići spomenik

Foto: Nel Pavletić/Pixsell
Zdravko Mamić: Volpiju i Miškoviću treba dići spomenik
12.07.2014.
u 08:45
Nisam kriv za prvi pogodak. Rijeka je dobra momčad i zasluženo je pobijedila - kazao je Dinamov vratar Eduardo
Pogledaj originalni članak

Dinamov izvršni predsjednik, Zdravko Mamić sa sjetom je gledao prezentaciju idejnog rješenja budućeg stadiona na Kantridi...

- Tim ljudima koji vode Rijeku, posebno Gabrieleu Volpiju i Damiru Miškoviću, treba već sad podići spomenik! Dignuli su ovaj grad na noge, brinu o klubu i realiziraju li ovaj projekt, kapa im do poda. Inače, pobjeda Rijeke je zaslužena, čestitam im na trofeju, bili su bolji posebno u prvom dijelu. Mi se još tražimo, imamo dosta novih igrača i ne bojim se za našu budućnost, iako će nam za početak trebati i malo sreće – kaže Mamić.

Dinamovi su igrači bili samokritični.

- Nismo imali prava rješenja. Razočaran sam, željeli smo osvojiti taj trofej. Noge su teške od priprema, međutim nije to bio razlog poraza, ne možemo se na to izvlačiti – govorio je Marko Pjaca.

Foto: Nel Pavletić/Pixsell

Vratar Eduardo sigurno će biti veliko Dinamovo pojačanje, obranio je nekoliko zicera, iako nam se činilo da je kod prvog gola mogao bolje reagirati.

- Ne, nisam kriv za pogodak. Bila je ovo vrlo dobra utakmica, Rijeka je dobra momčad i zasluženo je pobijedila, a uvjeren sam da mi možemo igrati znatno bolje – smatra vratar plavih.

Anas Sharbini bio je među boljim Riječanima:

- Nismo mogli ni poželjeti bolji početak sezone, pobijedili smo prvaka i osvojili prvi trofej! Ovo nam je veliki poticaj za dolazeće, teške europske utakmice s Ferencvarosom...

>>Rijeka je osvojila Superkup nakon potpune dominacije protiv Dinama!

>>Kek: Mogli smo zabiti još pogodaka! Mamić: Ružno je reći, ali raspali smo se

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr