ALLIANZ ARENA

Mamića žestoko izvrijeđali prije i tijekom utakmice, on se smijao

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Zdravko Mamić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Navijači
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Navijači
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Navijači
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Navijači
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Navijači
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Navijači
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Navijači
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Navijači
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Navijači
29.09.2015.
u 23:37
Transparenti i majice s prekriženom glavom izvršnog predsjednika Dinama bile su postavljene na tribini s domaćim navijačima
Pogledaj originalni članak

Utakmicu Bayerna i Dinama u drugom kolu skupine F Lige prvaka nisu pratili samo simpatizeri i navijači iz dijaspore već je među 71 tisućom gledatelja na Allianz Areni bilo i onih koji su odlučili iskazati poruke neslaganja s vodstvom Dinama ili točnije, Zdravkom Mamićem.

Transparenti i majice s prekriženom glavom izvršnog predsjednika Dinama bile su postavljene na tribini s domaćim navijačima koji su imali i akciju u suradnji s Bad Blue Boysima prije susreta, kad su im pomogli podijeliti pet tisuća letaka protiv Zdravka Mamića po cijelom Münchenu.

Na njima je pisalo "Protiv Zdravka Mamića i mafije – sloboda za Dinamo i navijače", a na transparentima "Svatko zna da si lopov, Mamiću od**bi!" i mnogo jednostavniji te direktniji na njemačkom jeziku "Mamic verpiss dich (Mamiću, od**bi)" i na kraju onaj zbog kojeg će i Sepp Blatter podići obrvu "Mamic und Blatter funktionare in bester gesellschaft aber das grosste problem sind die stehplatze" koji u doslovnom prijevodu kritizira one koje se sumnjiči za korupciju i nečasne radnje, no svejedno su u odabranom društvu, iz kojeg navijače prikazuju kao najveći problem u nogometu.

Istodobno, te poruke uoči početka utakmice Mamiću nisu smetale i uz osmijeh se fotografirao. No nešto manje od dva sata poslije osmijeha više nije bilo, ali tri boda u skupini još su uvijek tu i u dvije utakmice s Olympiakosom (20. listopada u Zagrebu i 4. studenoga u Pireju) imat će Dinamo priliku odlučivati sam o svojoj sudbini. Naravno, uz osluškivanje rezultata utakmica Arsenala i Bayerna.

>> München oblijepljen letcima protiv Mamića, navijači uživaju na Oktoberfestu

>> Njemačka policija privela tri Hrvata jer su veličali Hitlera i nacizam

>> Bayern pobijedio Dinamo sa 5:0, Lewandowski poput Olića

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 107

VK
vječni krojf
23:53 29.09.2015.

Da,da,Vanja jases ti taj dinamo vec par godina.Poslusaj savjet Acidofila.Te letke su dijelili dalmatinci,navijaci Hajduka kojih ima pun München.Sta si ocekivao od Mamica da reagira kao Bego u Splitu i da napadne Rummenike.Dragi Vanja dali si mozda cuo navijanje Dinamovih navijaca sa tribine Alianz Arene ili si gledao koji drugi susret.Bravo Dinamovci tako se navija za svoj klub.

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
00:05 30.09.2015.

Sirotinjo čeme sikirancija, samo bacite oko na ove domaće tutleke i pogledajte kolike su im godišnje zarade, no sikiriki......

AB
abendblatt
00:07 30.09.2015.

Petokolonasi i kvislinzi Hrvatskog nogometa, dobivaju preveliku medijsku pozornost, Ostojic im je mecena.