ŽELJKO JOVANOVIĆ:

Zdravko Mamić bio je savjetnik i donator onima koji su pelješili džepove građana

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Zdravko Mamić bio je savjetnik i donator onima koji su pelješili džepove građana
18.11.2015.
u 09:53
'Građani ne žele povratak na staro!'
Pogledaj originalni članak

Uhićenje izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića nije moglo proći bez komentara nekadašnjeg ministra znanosti, obrazovanja i sporta Željka Jovanovića.

– Udruženi u zločinačku organizaciju. Zvuči poznato, još su neki, zna se koji, tako udruženi pelješili državni proračun i džepove građana, a danas uhićeni im je bio donator i savjetnik – rekao je na svom Facebook profilu Jovanović s posebnim žarom, što ne čudi s obzirom na sukobe koje su imali posljednjih godina.

Nije se zaustavio samo na tim riječima već je dodao i još jednu žešću rečenicu:

– I takvi bi ponovno na vlast, da se ponovno udružuju. No passaran. Ne postoji most preko kojeg bi im to uspjelo, jer građani ne žele povratak na staro!

>> Uhićeni Zdravko Mamić, njegov sin i nećak! Policija pretražuje prostorije Dinama!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 146

DU
Deleted user
10:01 18.11.2015.

-"" I takvi bi ponovo na vlast, da se ponovo udružuju. No passaran. Ne postoji most preko kojeg bi im to uspjelo, jer građani ne žele povratak na staro!"" ministar u vladi Zokijevoj s rijecnikom ulice, poznat po cipeli iz vlade radi svoje uspjesnosti u govoru mrznje, s kojim i dalje nastavlja!!

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
10:05 18.11.2015.

... a ti si nesposoban ministar koji to nije znao dovesti u red, a sada pametuješ!

MR
mrgud55555
10:04 18.11.2015.

Najbolji meneder u hrvatskoj a jovanovicu nisi ti policija da znas sto je mamic ucinio..dokazat mu i tako nece nista.a hns ostaje hrvatski nasparam antihrvatske vlade milanovica ..