LEGENDA NA KOŽI

Znate li kojeg su nogometaša najviše tetovirali?

Foto: Dalibor Urukalovic/24sata
Znate li kojeg su nogometaša najviše tetovirali?
02.10.2024.
u 13:37
U svakom slučaju, pokojni Diego jedinstvena je pojava u svjetskom nogometu. I vjerojatno nikada neće prestati rasprave o tome tko je bolji, Messi ili Maradona.
Pogledaj originalni članak

Znate li kojeg su nogometaša najviše tetovirali svjetski nogometni prvaci širom svijeta? Naravno, riječ je o Diegu Armandu Maradoni koji je već desetljećima inspiracija nekima od sjajnih nogometaša koje ste gledali.

Evo popisa samo nekolicine igrača koji su istetovirali legendarnog Diega.

Ezequiel Lavezzi (Napoli, PSG, Argentina), Lorenzo Insigne (Napoli, Italija...), Marcos Rojo (Manchester United, Boca Juniors, Argentina) Ricardo Centurion (Racing, Velez), Lucho Gonzales (Porto, River Plate, Argentina...), Santiago Ascacibar (Stuttgart, Hertha, Estudiantes) Pablo Hernandez (Celta, Čile...)...

Sigurno postoji jako mnogo onih anonimnijih koji su legendarnog Argentinca istetovirali na nekom dijelu tijela. Zaista, jedan od najboljih svjetskih nogometaša u povijesti, neki kažu najbolji bez konkurencije, godinama je intrigirao svojim potezima na nogometnom terenu, ali i načinom života izvan njega.

U svakom slučaju, pokojni Diego jedinstvena je pojava u svjetskoj nogometnoj povijesti. I vjerojatno nikada neće prestati rasprave o tome tko je bolji, Messi ili Maradona.   

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
14:26 02.10.2024.

Vjerojatno najglupljeg.