PADAT ĆE KIŠA

Dinamo je pripremio poseban poklon za sve koji večeras dođu na Maksimir

Zagreb: Dinamo i Lokomotiva sastali se u 8. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
02.10.2024.
u 12:13

Nažalost po navijače, u Zagrebu pada kiša, a prognoza je da će se nastaviti i večeras. To znači da će gledatelji kisnuti na nenatkrivenim tribinama. No, u Dinamu su razmišljali o tome problemu i pokušat će ga riješiti.

Dinamo večeras čeka novo ispit u Ligi prvaka nakon što je u prvom kolu poražen od Bayerna s 9:2.  Novi Dinamov strateg Nenad Bjelica u srijedu će u 21 sat povesti maksimirsku momčad u dvoboj 2. kola Lige prvaka i dočekati razigrani Monaco.

Francuski je sastav na startu natjecanja svladao Barcelonu s 2:1 i koji nakon šest kola dijeli vrh ljestvice francuske lige s pet pobjeda i jednim remijem, dakle istovjetnim bodovnim učinkom kao i PSG.

Nažalost po navijače, u Zagrebu pada kiša, a prognoza je da će se nastaviti i večeras. To znači da će gledatelji kisnuti na nenatkrivenim tribinama. No, u Dinamu su razmišljali o tome problemu i pokušat će ga riješiti.

- Zbog sigurnosnih razloga policija je odlučila da na današnju utakmicu neće biti dozvoljeno unošenje bilo kakvih vrsta kišobrana. S obzirom na vremensku prognozu, na svim šankovima na stadionu Maksimir navijači će moći preuzeti jednokratne kabanice. Zajedno po pobjedu! - poručio je Dinamo.

Susret na Maksimiru počinje u 21 sat.

Ključne riječi

Komentara 2

PL
plavakamenica
14:09 02.10.2024.

Kakve smijurije... kabanice dijele a igramo na ruševini. več sam rekel. Za mojeg života nebu stadiona a blizu sam 60

Avatar Make my day
Make my day
12:38 02.10.2024.

Poklon bi bio da prime manje od pet (5) komada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije