STUDIO VEČERNJEG

Znate li tko je zadnji hajdukovac koji je zabio na SP-u prije Livaje? Pogledajte raspravu u studiju Večernjeg

Foto: Mohammad Karamali/DeFodi Images/
Znate li tko je zadnji hajdukovac koji je zabio na SP-u prije Livaje? Pogledajte raspravu u studiju Večernjeg
27.11.2022.
u 18:25
Hajdukov napadač prvi je igrač splitskog kluba koji je zabio gol na SP-u nakon turnira u Brazilu 2014. godine. U specijalnoj SP emisiji voditeljica Dea Redžić pitala je svoje goste, trenera Zrinjskog Sergeja Jakirovića i novinara Željka Janković. Znate li vi odgtovor? Pogledajte video.
Pogledaj originalni članak

Marko Livaja zabio je najvažniji gol u karijeri i donio vodstvo Hrvatskoj u ključnoj utakmici skupine SP-a u Kataru. U dramatičnim okolnostima, nakon gola primljenog već u drugoj minuti, reprezentacija Hrvatske preokrenula je rezultat golovima Andreja Kramarića i Marka Livaje. Na poluvrijeme su Dalićevi igrači otišli s prednošću 2:1. 

Hajdukov napadač prvi je igrač splitskog kluba koji je zabio gol na SP-u nakon turnira u Brazilu 2014. godine. U specijalnoj SP emisiji voditeljica Dea Redžić pitala je svoje goste, trenera Zrinjskog Sergeja Jakirovića i novinara Željka Jankovića, znaju li tko je posljednji hajdukovac prije Livaje koji je bio strijelac na Svjetskom prvenstvu. Znate li vi odgovor? Pogledajte isječak iz emisije. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar miki67
miki67
19:10 27.11.2022.

Da, ali zabio je Hrvatski Dalmatnac golčinu "Srbskom" Dalmatincu, zato je taj gol toliko važan, ha, ha...