Odlazi u Barcelonu?

Zubizarreta došao u Zagreb po Alena Halilovića

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Zubizarreta došao u Zagreb po Alena Halilovića
26.02.2014.
u 23:28
Halilovićeva odlična predstava na Kantridi zasigurno će Zdravku Mamiću biti odličan adut u pregovorima oko odštete
Pogledaj originalni članak

Alen Halilović odigrao je danas fenomenalnu utakmicu za Dinamo, s dva pogotka Rijeci osigurao je modrima bod s Kantride. No, čini se da su mu ti pogoci jedni od posljednjih koji će postići za zagrebački klub jer bi uskoro trebao otići u Barcelonu.

Katalonski dnevnik Mundo Deportivo, vrlo blizak Barceloni, danas donosi informaciju kako su predstavnici kluba stigli na pregovore oko Dinamova dragulja. Prema njihovu pisanju, direktor Barcelone Andoni Zubizarreta stigao je u Zagreb na posljednje pregovore, a društvo mu je pravio drugi direktor Raul Sanllehi. Tu informaciju potvrdio im je izvor blizak upravi kluba, a iz Barcelone to nisu željeli službeno potvrditi, ali su rekli da su zainteresirani za mladog hrvatskog nogometaša.

Halilovićeva odlična predstava na Kantridi zasigurno će Zdravku Mamiću biti odličan adut u pregovorima oko odštete.

>>Junak Halilović: Ne bih pričao o Barceloni i izborniku Kovaču

>>Rijeka vodila 2:0, Halilović s dva gola začinio triler na Kantridi

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar whitesox
whitesox
09:17 27.02.2014.

nikad Dinamo neće biti jak dok ovako ide mladost u svjet a kupuje se škart!

Avatar Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
08:44 27.02.2014.

šteta, tek je počeo pokazivati svoje (vrhunske) kvalitete u Dinamu i već će biti prodan. mislim da bi za njega i za Dinamo bilo puno bolje da ostane i razvija se još dvije godine u Dinamu gdje bi bio stalno u prvom sastavu, nego da ode u Barcu gdje će igrati na kapaljku

LI
Lisabon
12:00 27.02.2014.

Slazem se s tobom (whitesox),nazalost to je tako.Medjutim nema protiv toga nikakvog oruzja.Klinci koji su potpisali stipendijske ugovore (jer prof.nemogu i nesmiju),instruirani su od menadjera i nazalost roditelja koji zele odmah uzeti lovu jer svako cekanje donosi rizik.I sad ukoliko ga ne prodas dok mu stip.ugovor traje,gubis sve.I tu bogati klubovi profitiraju,jer kupuju prakticki za sicu,pa salju na posudbu,pa ako se pokaze da nije za njih,gubitak je njima mali.To ti je problem siromasnih i malih klubova.Mislim tu na sve nase klubove i Dinamo koji nije siromasan,ali prema velikanima je.Nazalost.