ZAVRŠENO KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE

31-godišnjak priveden zbog posjedovanja droge i oružja

Foto: PU šibensko-kninska
U Šibeniku priveden 31-godišnjak zbog posjedovanja oružja i droga
Foto: PU šibensko-kninska
U Šibeniku priveden 31-godišnjak zbog posjedovanja oružja i droga
Foto: PU šibensko-kninska
U Šibeniku priveden 31-godišnjak zbog posjedovanja oružja i droga
Foto: PU šibensko-kninska
U Šibeniku priveden 31-godišnjak zbog posjedovanja oružja i droga
29.06.2023.
u 09:46
Osumnjičeni je upravljao motociklom bez registracijskih oznaka kojem je istekla valjanost prometne dozvole. Pronađena je veća količina droga i oružja.
Pogledaj originalni članak

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga i Postaje prometne policije Šibensko-kninske županije dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom osumnjičenim za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, neovlaštenu proizvodnju i promet tvari zabranjenih u sportu, nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari te počinjenje više prekršaja u prometu.

Službenici su postupali prema poslovima sigurnosti cestovnog prometa, te su 27. lipnja oko 23,20 sati u Šibeniku zaustavili motocikl bez registarskih oznaka kojim je upravljao 31-godišnjak. Za to vrijeme mu je vozačka dozvola poništena, motociklu je istekla valjanost prometne dozvole, a vozač je odbio test na droge i lijekove.

Zbog sumnje posjedovanja droge postupanje su preuzeli policijski službenici Odjela kriminaliteta droga koji su uz Nalog Županijskog suda u Šibeniku obavili pretragu motocikla i stana u kojem osumnjičeni boravi. Policijski pas Boy na više mjesta pozitivno reagirao na prisutnost droga te je pronađeno i izuzeto: 71 gram heroina u motociklu, a u stanu 347 grama heroina, 118 grama marihuane, 129 grama punila za droge, digitalna vaga, laka strojnica tzv. škorpion s 14 komada streljiva, 75 komada ampula ispunjenih tekućinom koja se nalazi na listi zabranjenih u sportu, dvije potkape i manji iznos gotovine u eurima. 

VEZANI ČLANCI: 

VIDEO: Neredi u predgrađu Pariza nakon što je policija ubila tinejdžera

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.