od popovače

A3: Pogrešnim smjerom vozio dva i pol kilometra

Foto: snimio čitatelj
A3: Pogrešnim smjerom vozio dva i pol kilometra
12.05.2010.
u 14:13
Tragedija je izbjegnuta jer su policajci brzo zaustavili nesavjesnog vozača.
Pogledaj originalni članak

KUTINA - Brzom reakcijom policije spriječena je tragedija koju je mogao izazvati vozač koji je autocestom A3 Zagreb - Lipovac, od čvora Popovača, dva i pol kilometra vozio u suprotnom smjeru.

Sedamdesetsedmogodišnji muškarac krenuo je prema Kutini i pogriješio smjer. Shvatio je da vozi u suprotnom pravcu te je nakon 2,5 kilometra gdje se nalazi benzinska crpka i odmorište odlučio okrenuti vozilo te krenuo prema čvoru Popovača u pravom smjeru.

U tome trenutku sustigla ga je policija koja je nakon dojave krenula u potragu u oba smjera te upozoravala vozače čime je izbjegnuta veća tragedija.

Vozač je prepraćen u Kutinu. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 20

BO
bomba
15:56 12.05.2010.

Zdravek onda je projekat same petlje upitan. Ovaj znak na slici krivi smjer se postavlja na izlazu sa autoputa, tj ako neko krene ulijevo da mu se ukaže da je pogriješio i da ima još šanse da se vrati. Krivi smjer se ne postavlja na samom autoputu, a kako vidim bit će svako malo potreban.

NO
nobadi
17:54 12.05.2010.

heh: brzom reakcijom policije spriječena je tragedija...jelda? a onda napišete da se čiča već sam okrenuo u pravi smjer prije dolaska pandura...ono, stvarno je bila pravovremena intervencija, ajme.

OH
ohhh
14:32 12.05.2010.

što su ukinuli test inteligencije ili su svi odreda članovi hdz pa preko veze dobili vozačku?