Ostavke

‘Ako ljutnju na mene preusmjere na klince, oštro ću reagirati...’

Foto: arhiva vl
‘Ako ljutnju na mene preusmjere na klince, oštro ću reagirati...’
13.08.2010.
u 08:53
Reprezentativci će se u kampu Savudrija pripremati za Svjetsko prvenstvo, što se od 19. do 26. rujna održava u Beogradu. S njima će, ipak, biti i Cicvara.
Pogledaj originalni članak

Iako je Karlovčanin Zoran Cicvara dao ostavku u Izvršnom odboru Saveza i na mjesto izbornika hrvatske kadetske i juniorske kik-boks reprezentacije, to neće utjecati na status i rezultate mladih reprezentativaca, među kojima je i 15 Karlovčana.

 Putovanje u Beograd

 – Ustrojio sam selekcije kojima sam bio na čelu. Ostavku sam dao kao poruku da se ne slažem s načinom na koji se vodi Kickboxing savez i poslovima čelnih ljudi. Sve to nema nikakve veze s reprezentativcima koje sam vodio. Moja ostavka nikako ne bi smjela utjecati na njihov status – rekao je Z. Cicvara, naglasivši da bi to bio neetički i nesportski potez kojem će se osobno suprotstaviti.

 – Ako se ljutnja na mene usmjeri na klince, oštro ću reagirati. Spreman sam i na pokretanje sudske tužbe. Iako više nisam izbornik, odlučio sam kao trener putovati na Svjetsko prvenstvo u Beograd i pomoći u postizanju vrhunskih rezultata – zaključio je Z. Cicvara.

 Prvenstvo će se održati od 19. do 26. rujna. Kao posljednja i najzahtjevnija priprema za prvenstvo održat će se kamp u Savudriji.

 Za SP u njemu će se pripremati Sebastijan Franković, Davor Šiljac, Marino Štefanac, Adam Blauhorn, Robert Basara, Tin Vučković, Iva Zelčić, Elizabeta Bosanac, Magdalena Grubić, Tomislav Rendulić, Josip Cicvara, Nick Vrnoga, Matija Žužinjak, Antonio Hodak i Robert Višnjić.

 Slijede nove ostavke

 U međuvremenu predstoji sređivanje stanja u KBS-u. Uz Cicvaru, ostavke su dala još dva priznata stručnjaka u tome sportu, također članovi Izvršnog odbora Saveza, Branko Fibinger i Dražen Šalković. Doznajemo da bi ostavke, osim trojice članova Izvršnog odbora KBS Hrvatske, uskoro mogli ponuditi i neki drugi, pa bi cijela organizacija mogla ostati potpuno obezglavljena. Ostavkama se za loše vođenje Saveza optužuje predsjednika Predraga Znaora i glavnog tajnika Romea Dešu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.