ADRIA MEDIA

Rodić: Ne dugujem Srbiji ni dinar poreza! Od Vučića očekujem daljnje napade

Foto: Reuters/PIXSELL
Aleksandar Vučić
Foto: Reuters/PIXSELL
Aleksandar Vučić
Foto: Reuters/PIXSELL
Aleksandar Vučić
08.06.2017.
u 23:02
Aleksandar Rodić, predsjednik Adria media grupe, obrušio se na srpske medije
Pogledaj originalni članak

Aleksandar Rodić, predsjednik Adria media grupe, obrušio se na srpske medije optuživši ih da po nalogu Aleksandra Vučića o njemu pišu neistinite navode.

- U svim tim medijima svakodnevno me po nalogu vlasti označavaju kao „hrvatskog, šiptarskog vlasnika novina, vatikanskog, njemačkog i američkog špijuna“, osobu koja radi u interesu drugih država.

Ova manira najprimitivnijih i najprljavijih podmetanja protiv političkih protivnika Vučićev je sastavni dio ličnosti. To sam očekivao i nastavak napada tek očekujem, jer će se Vučić uvijek skrivati iza poluga države zloupotrebom organa vlasti koje je u međuvremenu porobio – medija, policije i pravosuđa - kazao je Rodić za Kurir.

Zbog građana Srbije imao je potrebu pojasniti kako obitelj Rodić prema državi nema dugovanja, a godinama su od različitih političkih struktura dobivali tužbe kad je postojala želja da se obitelj 'disciplinira'.

- Također, moje kompanije „Adria media grupa d.o.o.“ i „Roda grupa d.o.o.“, kao ni ja osobno, ni članovi moje porodice, ne duguju ni dinar poreza državi! - objasnio je Rodić, a dokaze koje je priložio možete vidjeti OVDJE

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

ČA
čarapan
23:44 08.06.2017.

čekaj vlasnik si Kurira pišeš šta ti se prohte i opet ti je Vučić kriv? Nešto nisam uspeo da pronadjem u Blic, Večernje Novosti, b92, Politika nesto o tebi Informer ne ubrajam posto je to Smeće sa dna smeća.....