javio se iz Münchena

Banožić o Milanoviću: 'Da se ne bavi osobnim obračunima, možda bi znao da je Crna Gora u NATO-u'

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
Split: Predsjednik Milanović sudjelovao na 30. obljetnici ustrojavanja HRM
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Požega: Predsjednik Zoran Milanović na svečanosti polaganja prisege 33. naraštaja vojnih ročnika
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Zagreb: Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović
18.02.2022.
u 17:32
- Nemam vremena za odgovaranje na osobne uvrede i blaćenja Zorana Milanovića, niti to više želim - ustvrdio je ministar
Pogledaj originalni članak

Ministar obrane Mario Banožić osvrnuo se na svom Facebook profilu na današnji gaf predsjednika Zorana Milanovića. Naime, Milanović je spomenuo da Crna Gora nije članica NATO-a, no ona to jest još od 2017. godine. 

Također, Milanović je u Požegi kazao kako Banožić "krši odluke komisije" te kako "vjerojatno sad kupuje zavjese i jastučiće za svoj stan". Banožić je ustvrdio da ima "pametnijeg i važnijeg posla" od odgovaranja predsjedniku. 

- U iznimno složenoj sigurnosnoj situaciji u Europi, koja iz dana u dan postaje sve ozbiljnija, nemam vremena za odgovaranje na osobne uvrede i blaćenja Zorana Milanovića, niti to više želim. Ako on nema pametnijeg i važnijeg posla, ja imam.

Da se ne bavi osobnim obračunima, možda bi znao da je Crna Gora u NATO-u već 5 godina.

Pozdrav svima s Minhenske sigurnosne konferencije na kojoj sudjelujem nakon sastanka ministara obrane NATO-a u Bruxellesu - poručio je ministar. 

VIDEO Hit izjave predsjednika Milanovića: Inertan kao krava na cesti, puzajući udav, sitni tat, svrake koje krešte kao Hasan aga...

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

Avatar Cinco
Cinco
17:57 18.02.2022.

Ipak je sramota da predsjednik koji ima neke ovlasti u vanjskoj politici i obrani ne zna da je Crna Gora članica NATO-a.

Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
18:08 18.02.2022.

Bane je pristojan pa neće reći istinu - "da se otrijezni znao bi da je Crna Gora u NATO savezu". Tko zna možda će je sada vrhovni komandant Zoka izbaciti iz saveza.

DU
Deleted user
17:40 18.02.2022.

Tako bi inače trebali uzvraćati svi i ne dati se više uvlačiti u cirkuske ispade klauna s Pantovčaka. Prihvaćajući njegovu igru spuštate se na njegov nivo i postajete mamac medijima koji vas zatim izjednačavaju s njim i niste napravili ništa.