Potvrda iz HEP-a

Begović: Struja će poskupjeti između 8 i 9 posto

Foto: Boris Ščitar/Pixsell
Begović: Struja će poskupjeti između 8 i 9 posto
08.07.2010.
u 08:14
- Još uvijek sa sigurnošću ne možemo reći kada će struja poskupjeti, ali vodit ćemo računa o socijalno ugroženim građanima, rekao je Begović.
Pogledaj originalni članak

Višemjesečne špekulacije i najave o poskupljenju struje u trećem Dnevniku HRT-a sinoć je potvrdio predsjednik uprave HEP-a Leo Begović.

- Električna energija otprilike će poskupjeti između osam i devet posto, koliko je HEP tražio od Vlade, ali još uvijek sa sigurnošću ne možemo reći kada će se to dogoditi - objasnio je Begović i dodao da će se pritom voditi računa o socijalno ugroženim građanima.

Struja će, rekao je Begović, poskupjeti zbog većih cijena plina i novih ulaganja u energetska postrojenja. Na pitanje hoće li u HEP-u biti otpuštanja radnika, Begović je rekao kako "nitko od djelatnika neće dobiti otkaz, no zbrinut ćemo, prema zakonu, 500-700 djelatnika".

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 37

OB
-obrisani-
13:15 08.07.2010.

08.07.2010. u 10:06h mikrogrizzly je napisao/la: Lijepo od tebe da si se uključio i u druge teme ,koje očito dobro poznaješ.

SI
sikert
14:38 08.07.2010.

AGRAMER198- onda ćeš trošiti više vode da napojiš jadnike (Bgare), znaš onaj vic o autu koji ide a ne čuje se a kada su podigli hubu dva Bugara viču \"vodeeee,vodeeee. Ni ovo sa kurnlom ti nije loše, možda bi se moglo primjeniti u teretanama na steperima i biciklima da vrte dinamo i proizvode strujun bar za rsvjetu 9 V kao na biciklima-patent ti pali.

LA
lacković
13:08 08.07.2010.

IDEMO DALJE, ali samo sa poskupljenjima i sve dubljom krizom. dok svijet već izlazi iz rececije, mi tek počinjemo plaćati danak dugogodišnjeg vladanja \"stranke opasnih namjera\". na kraju ispada da su to na kraju i bile proročanske riječi jedinog poštenog političara u hrvatskoj.