Eno-gastro turizam

Bijeli grozd za prvo mjesto stanciji Meneghetti

Foto: G.E.T. Report
Foto: G.E.T. Report
Foto: G.E.T. Report
Foto: G.E.T. Report
Foto: G.E.T. Report
Foto: G.E.T. Report
27.02.2019.
u 17:06
Scena vinskog turizma na našim prostorima sazrijeva, ali je potrebno još puno edukacije i zajedničkog rada da bi rezultati bili zadovoljavajući, čulo se na petoj međunarodnoj G.E.T. konferenciji
Pogledaj originalni članak

Scena vinskog turizma na našim prostorima sazrijeva, ali je potrebno još puno edukacije, standardizacije i zajedničkog rada da bi rezultati bili zadovoljavajući, čulo se na petoj međunarodnoj G.E.T. konferenciji o eno-gastro turizmu u sklopu panela "Budućnost vinskog turizma". Na konferenciji su dodjeljene i nagrade koju udruga G.E.T. prema glasovima publike dodjeljuje već sedam godina vinarijama koje uspješno razvijaju turističku ponudu u Hrvatskoj, Sloveniji, BiH, Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji.

Za prošlu godinu nagradu Bijeli grozd za prvo mejsto dobila je Stancija Meneghetti u Istri, za drugo mjesto Hiša vin Doppler u Sloveniji, trećenagrađeni suPodrumi Vukoje 1982  iz Bosne i Hercegovine, četvrto mejsto osvojio je Chateau Kamnik iz Makedonije, a peto naš Vuglec Breg.

- Cilj svih naših aktivnosti pa i ove konferencije su razvitak i jačanje konkurentnosti vinskog, odnosno eno-gastro turizma kao značajnog čimbenika za održiv i ravnomjerni razvoj svih krajeva Hrvatske, ali i ostalih država regije - ističe Tomislav Stiplošek, predsjednik udruge G.E.T. i organizator međunarodne G.E.T. konferencije o eno-gastro turizmu.

>>Ministarstvo turizma predstavilo kreditnu liniju za iznajmljivače

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.