MILE SKUKAN

Bivšem gradonačelniku Slunja stalo srce

Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
Mile Skukan
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
Mile Skukan
15.05.2014.
u 10:58
Mile Skukan nestao je u nedjelju, a tijelo mu je pronađeno u jezeru
Pogledaj originalni članak

Nekadašnjem gradonačelniku Slunja Mili Skukanu Ajki, koji je u nedjelju sletio s automobilom u jezerce Dobrenica između mjesta Furjan i Bogovolja i tek jučer pronađen, stalo je srce. Pokazalo je to obdukcija obavljena u Zagrebu.

Podsjetimo da se bivši slunjski čelnik u nedjelju družio s prijateljima u Kruškovači od kojih je otišao u poslijepodnevnim satima. Potom se više nije javljao na mobitel. U utorak je primijećeno da mu nema automobila pred kućom, a navečer se u jezercu počeo nazirati crveni krov njegova terenca.

Jučer ujutro ronioci su izvukli tijelo iz automobila, koji je potom izvađen iz jezerca u blizini rijeke Korane u Bogovolji, preko kojeg su postavljene dvije metalne daske. Kako je sada potvrđeno da je Skukanu stalo srce, pretpostavlja se da se potom vozilo nekontrolirano nastavilo kretati i završilo u jezercu.

Posljednji ispraćaj bit će sutra u 16 sati u Slunju.

>> 'Tri dana poslije zabave našli smo ga na dnu jezera'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MJ
markezic.joso
12:41 15.05.2014.

najtopliji posljednji pozdrav prijatelju i domoljubu, svoje srce si dao za Lijepu našu i nitko kao ti nije gubio svoje dane za svoj narod, čovjek iz naroda je narodni čovjek samo da je takvih više.