Matt Hancock

Bivši britanski ministar u Hrvatskoj uživa s ljubavnicom zbog koje je ostao bez fotelje

Foto: Yui Mok
Matt Hancock i Gina Coladangelo
Foto: HENRY NICHOLLS
26.10.2021.
u 08:58
Na snimci koja se pojavila u medijima vidi se kako par uživa na terasi restorana uz vino i muziku uživo
Pogledaj originalni članak

Nakon što je ovog ljeta otkriveno da je imao aferu sa svojom pomoćnicom, bivši britanski ministar zdravstva Matt Hancock sada je viđen s istom ženom na romantičnoj večeri u Splitu.

Kako javlja Daily Mail, 42-godišnji Hancock sa svojom dvije godine starijom ljubavnicom Ginom Coladangelo, koja ga je stajala ministarske fotelje, viđen je u subotu u splitskom restoranu Lvxor. 

Na snimci koja se pojavila u ovom britanskom mediju vidi se kako par uživa na terasi restorana uz vino i muziku uživo. Britanski medij ističe kako se radi o elitnom ugostiteljskom objektu.

Par se kontinuirano viđa otkad je njihova afera otkrivena, a otkrivena je zahvaljujući snimkama nadzornih kamera iz njegova ureda. 

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

RO
romobil
09:43 26.10.2021.

Privatna stvar...

BA
bardonkaldian
09:35 26.10.2021.

Eto, čovjek sretan, a vi mu kvarite veselje ...

DI
dino85
09:54 26.10.2021.

Ovo baš i nije za našu turističku promociju, Britanci neka objavljuju, a mi dok kasiramo, trebalo bi da nas boli đon s kim je. Pustite ljude neka žive slobodno, neka se osjećaju zaštićeno od paparaca, napravimo od Hrvatske oazu za poznate i slavne gdje svi mogu imati svoj mir i privatni život, mislim da bi nam se uveliko izplatilo.