NASTAVAK SUKOBA

Bivši ministar na 'Kovačićev način' komentirao prekid braniteljskog prosvjeda

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Bivši ministar na 'Kovačićev način' komentirao prekid braniteljskog prosvjeda
26.04.2016.
u 15:20
- Najradije bih prosvjednike iz Savske 66 usporedio s Balaševićevom pjesmom "Odlazi cirkus", ali kako oni ne vole da ih se uspoređuje sa Srbima onda im bolje pristaje Škorina pjesma "Loši sluge, loših gospodara".
Pogledaj originalni članak

Bivši ministar branitelja Predrag Matić komentirao je prekid braniteljskog prosvjeda na način koji baš ne odgovara ulozi koju je obnašao, ali nekako je postalo uobičajeno za aktualno političko stanje u zemlji.

- Vidim da nisu odoljeli da me ponovno izvrijeđaju pa im poručujem ono što je Kovačić poručio HDZ-u - kazao je za Media Servis Matić aludirajući na Kovačićevo "ko vas j...".

Nije stao na tome, pogodile su ga kritike i odlučio je dodatno uzvratiti.

- Najradije bih prosvjednike iz Savske 66 usporedio s Balaševićevom pjesmom "Odlazi cirkus", ali kako oni ne vole da ih se uspoređuje sa Srbima onda im bolje pristaje Škorina pjesma "Loši sluge, loših gospodara" - zaključuje nekadašnji ministar branitelja.

>> Kovačić: Moja daljnja suradnja s HDZ-om je više nego upitna

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 59

Avatar arhaika
arhaika
15:27 26.04.2016.

kad ce ovaj odgovarati za sve one strahote prikazane na videu? kad ce se probuditi pravna drzava za crvenu burzoaziju?

RA
ravko1952
15:28 26.04.2016.

Tko je ovaj lik? Izgleda mi kao netko, tko je malo prizdravio, nakon duge i teške bolesti.

GU
gustirna
15:30 26.04.2016.

ima pravo dragovoljac podruma vukovarskog djecjeg vrtica.....jer i on, a i ja ,kao kovacic moze hadezeu hebati sve po spisku jer jos uvijek sa svojim mostom nisu pomeli maticev dorh i uskok....dorh koji nikako da pokrene kriminale ovog strvinar...kao da i nije pala bajiceva i citanova vlada....