'Stop političkim hapšenjima'

Branitelji iz Savske sutra potpisuju Bandićevu peticiju

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Branitelji iz Savske sutra potpisuju Bandićevu peticiju
20.03.2015.
u 20:15
Udruga okuplja Bandićeve pristaše i istomišljenike, a koja bi do kraja mjeseca trebala prerasti u stranku Milan Bandić 365 – stranka rada i solidarnosti
Pogledaj originalni članak

Branitelji koji prosvjeduju ispred zgrade Ministarstva u Savskoj 66 sutra će potpisati peticiju "Stop političkim hapšenjima" u Klubu Milana Bandića.

Podsjetimo, peticiju koju je organizirala udruga Klub Milana Bandića, nedavno je potpisao i bivši ministar financija Slavko Linić.

Udruga okuplja Bandićeve pristaše i istomišljenike, a koja bi do kraja mjeseca trebala prerasti u stranku Milan Bandić 365 – stranka rada i solidarnosti.

>> Slavko Linić potpisao Bandićevu peticiju "Stop političkim hapšenjima"

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 48

LO
loza
20:42 20.03.2015.

maske su pale, rođo && company.

Avatar nijeminišta
nijeminišta
20:31 20.03.2015.

kriminalci potpisuju za kriminalca

DU
Deleted user
20:53 20.03.2015.

a sta vam to triba..