NALJEPNICA POMOGLA

Turist fotografirao staru Bubu na Hvaru. Nije ni slutio da će se javiti vlasnik!

Foto: Screenshot
Turist fotografirao staru Bubu na Hvaru. Nije ni slutio da će se javiti vlasnik!
27.07.2017.
u 12:50
Korisnik Reddita je turist koji je planinario na odmoru na Hvaru i u šumi je naletio na stari napušteni automobil koji na sebi ima naljepnicu s logom Reddita.
Pogledaj originalni članak

Korisnik Reddita je na toj društvenoj mreži objavio post za kojeg je smatrao da će biti još jedna uobičajena i svakodnevna objava, prenosi reddit.

Taj korisnik Reddita je turist koji je planinario na odmoru na Hvaru i u šumi je naletio na stari napušteni automobil koji na sebi ima naljepnicu s logom Reddita.

Nakon objave, netko je odmah komentirao da netko sigurno dugo čeka tu objavu, ali drugi su samo "trolali". A onda se javio korisnik koji tvrdi da je to njegov automobil te da to može dokazati.

- Hej! Pa to je maj auto! Desni blatobran se udubio od jednog sudara. Unutra su crvena sjedala. To je stari model 1200J, s dijelovima iz Meksika. Neke dijelove smo uzeli čak iz veš mašine. Imali smo puno zabavnih vožnji u toj bubi! Baš mi je žao što je tako zapušten završio. Dali smo ga prijateljima na Hvaru jer tamo ima puno starih buba pa smo očekivali da će ga biti jeftinije održavati tamo - otkrio je vlasnik, s nadimkom Bubaman88

 

Dečko koji je pronašao auto ponovno se javio, rekao da auto stvarno ima crvena sjedala i objavio fotografiju na kojoj pozira pred automobilom.

Me with the famous reddit VW

Stari vlasnik ponovno se javio i prepoznao da je automobil zapravo malo iznad plaže u Milni.

Dodao je da će prije nego što završi ljeto definitivno otići po svoju staru Bubu.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar anlaser
anlaser
13:58 27.07.2017.

Šta rade komunalni redari na Hvaru i općenito na Jadranu ? More i šume pune karoserija , kamionskih guma ,štednjaka ,hladnjaka ,perilica i sl. namještaja koje pobacaju "furešti" kad dođu ili kad odlaze. Treba ih opalit po džepu jer jedino taj jezik razumiju.

NE
Neutralac
16:57 27.07.2017.

Ja sam mislio da smo se rijesili ovakvog otpada u prirodi... je li to Jadran kakav je nekad bio?

DU
Deleted user
17:33 27.07.2017.

Ima i Milna na Hvaru. Na južnom dijelu.