PROGLAŠENI NAJBOLJI

Budućim studentima dodijeljene stipendije Večernjeg lista i VERN-a

Foto: VL
Budućim studentima dodijeljene stipendije Večernjeg lista i VERN-a
30.07.2012.
u 13:35
Za pobjedu i osvajanje punih trogodišnjih stipendija presudni su bili kvalitetno znanje i razgovor s komisijom.
Pogledaj originalni članak

Budući studenti Veleučilišta VERN Rok Andlar i Hrvoje Lepen dobitnici su punih trogodišnjih stipendija za prijediplomske studije ekonomije poduzetništva i poslovne informatike, svake u protuvrijednosti od 110.250 kuna.

Odlučila je to stručna komisija sastavljena od predstavnika Večernjeg lista i Veleučilišta VERN, koja je na temelju rezultata kandidata postignutih na kvizu znanja, evaluacijske procjene potencijala za završetak studija i završnog intervjua s komisijom odlučivala o pobjednicima stipendijskih natječaja Večernjaka i VERN-a.

Riječ je o dva stipendijska natječaja u sklopu kojih su kandidati pratili članke lekcije koje su u Večernjem listu objavljivali VERN-ovi stručnjaci te na temelju njih rješavali kvizove znanja koji su obrađivali različite teme – ekonomske, marketinške ili tehnološke – ovisno o željenom studiju. O konačnom pobjedniku odlučivala je stručna komisija nakon završnih intervjua s finalistima kviza znanja. Roku i Hrvoju na pobjedi su čestitali Nikolina Vlašić iz ljudskih resursa Styrije te voditelji VERN-ovih studija ekonomije poduzetništva i poslovne informatike Joško Meter i Ozren Kubelka.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.