OGLASILO SE MINISTARSTVO

Poznat identitet Hrvata poginulih u Italiji: Nastradali otac i sin, Audijem se zabili u kamion ispred sebe

Ilustracija
Josip Mikacic/PIXSELL
19.09.2024.
u 17:39

Iz MVP-a kažu da su ih nadležna tijela Italije izvijestila o tragičnom događaju i da su oni informacije s kojima raspolažu podijelili s obiteljima stradalih. Ministarstvo će pružiti svu potrebitu pomoć obiteljima stradalih, rečeno je iz glasnogovorničke službe

Iz Ministarstva vanjskih poslova u četvrtak su potvrdili informaciju prema kojoj su dvojica državljana Hrvatske u četvrtak oko 5:30 poginula u prometnoj nesreći na sjeveru Italije, u blizini općine Porpetto, te istaknuli da su na raspolaganju obitelji stradalih. Iz MVP-a kažu da su ih nadležna tijela Italije izvijestila o tragičnom događaju i da su oni informacije s kojima raspolažu podijelili s obiteljima stradalih. Ministarstvo će pružiti svu potrebitu pomoć obiteljima stradalih, rečeno je iz glasnogovorničke službe.

Po neslužbenim informacijama, u automobilu su bili 65-godišnji otac i 40-godišnji sin iz Križevaca. Audi A4, u kojem su bila dvojica Hrvata, iz zasad nepoznatih razloga zabio se u kamion ispred sebe, a njime je upravljao 34-godišnji slovenski državljanin, javljaju talijanska agencija Ansa i lokalni mediji. Neslužbeno se doznaje da su poginuli Drago i Tomislav V. iz Križevaca.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Hrvatska se priprema za poplave:  'Dečki su se pojavili poput anđela s neba, sad ću mirno spavati'

Ilustracija
1/24

Komentara 4

DA
dallas1974
20:53 19.09.2024.

5:30 ujutro, vjerojatno vozili cijelu noć...

LE
lector2corrector
18:28 19.09.2024.

"u srijedu su potvrdili informaciju prema kojoj su dvojica državljana Hrvatske u četvrtak oko..."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije