Rukometni BOK turnir

Cveba i društvo ponovo 'žarili' starim Partizanovim

Foto: Damir Špehar/PIXSELL
rukometni meč u Bjelovaru
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
rukometni meč u Bjelovaru
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
rukometni meč u Bjelovaru
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
rukometni meč u Bjelovaru
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
rukometni meč u Bjelovaru
27.04.2014.
u 17:15
Nakon gotovo 40 godina zahvaljujući BOK festu rukomet se vratio na kultno bjelovarsko igralište
Pogledaj originalni članak

Nakon gotovo četrdeset godina rukomet se ponovo vratio na staro Partizanovo igralište u Bjelovaru, a glavni “krivac” za to je poznati BOK, kazališni festival koji je posljednjih godina postao još jedan bjelovarski brend po kojem je ovaj grad stekao prepoznatljivost.

Festival već tradicionalno uz redovit program u kojem se publici nudi kvalitetan kazališni doživljaj, Bjelovarčanima nudi i dobru zabavu kroz prateće sadržaje.

Oživjela bjelovarska arena Jedan od njih je i tradicionalni rukometni BOK turnir koji se ove godine po prvi put odigrao na starom Partizanovom igralištu koje je nedavno temeljito obnovljeno i sada blista novim sjajem.

Foto: Damir Špehar/PIXSELL

Na kultnom igralištu ponovo su zajedno zaigrali rukometni velikani koji su 1972. godine u njemačkom Dortmundu pokorili rukometnu Europu i tako ispisali najljepšu stranicu povijesti bjelovarskog sporta.

U tromeču smijeha i zabave u kojem rezultat ni trenutka nije bio važan, snage s ekipom glumaca i ženskom ekipom bjelovarske bolnice odmjerio je kombinirani sastav rukometnih legendi u kojem su uz ostale nastupili i Hrvoje Cveba Horvat, Miroslav Pribanić Raban, Marijan Jakšeković, Nešo Prodanić te Boro Bradić i Željko Vidaković.

Među rukometnim legendama pojavio se i Albin Vidović, koji se zbog narušenog zdravlja već dugo nije pojavljivao u javnosti. I premda se zbog bolesti teško kreće izveo je početni udarac i za to dobio veliki pljesak okupljenih Bjelovarčana koji nažalost ni ovog puta nisu došli u posebno velikom broju.

“Šemso” u ulozi selektora Razlog tomu možda je nešto manje atraktivna ekipa glumaca u kojoj ovog puta nije bilo poznatih imena, naravno izuzmu li se domaćini Goran Navojec, Alan Katić i mladi Ivan Ožegović.

U ulozi selektora ekipe glumaca ukupni dojam ipak je popravio neizostavni i uvijek dobro raspoloženi Enis Bešlagić koji je zajedno s “oficijelnim” komentatorom Mario Petrekovićem šaljivim komentarima nasmijavao i zabavljao publiku.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.