Kirurška likvidacija

Cvetka Simića ubili hicem pa raskomadali

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
lubanja (1)
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
lubanja (1)
\'Cvetko\'
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
lubanja (1)
02.04.2011.
u 11:03
Vještačenja ukazuju da je riječ o Preletaču, a preciznu potvrdu će dati DNA-analiza
Pogledaj originalni članak

Ljudska lubanja pronađena uz potok Črnomerec, nedaleko ŠRC Mladost na Jarunu, kako stvari trenutačno stoje, doista bi mogla biti ostatak izmasakriranog tijela Cvetka Simića, srbijanskog mafijaša, kojem se lani u veljači izgubio svaki trag u Zagrebu. U rukavcu zagrebačkog jezera poslije je pronađen torzo, a u obližnjem šipražju i ekstremiteti. Koliko je poznato, na lubanji prevezenoj na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalati uočeni su tragovi ozljeda, a policija o svemu još uvijek šuti jer čeka konačni rezultat DNA-analize.

Ona bi, naime, trebala biti napravljena do početka sljedećeg tjedna. Ozljeda o kojoj je riječ jest rupa u lubanji od hica iz pištolja pa je za pretpostaviti da je Simić ubijen pa tek zatim raskomadan. Neslužbeno se može čuti da vještaci i policija ozbiljno sumnjaju da lubanja doista pripada dekapitiranom kriminalcu. Simićeva smrt, godinu dana nakon njegove likvidacije, još je uvijek velika nepoznanica hrvatskoj, ali i srbijanskoj javnosti.

Simić, pripadnik zemunskoga klana, čest gost u našoj metropoli koji je volio zalaziti u razvikane lokale te družiti se s jet-setom, obitelji se zadnji put javio iz Zagreba, gdje je stigao u unajmljenom mercedesu iz Njemačke.

Automobil bez registarskih oznaka i šasije ubrzo je pronađen potpuno spaljen uz nasip na Savskoj Opatovini, a u njemu nije bilo moguće pronaći nikakve tragove. Simićevo unakaženo tijelo nakon nekoliko dana “isplivalo” je na Jarunu, a policije dviju zemalja započele su istragu. Navodno su zagrebački istražitelji odmah znali o kome je riječ s obzirom na to da su od srbijanskih kolega bili obaviješteni kako je u Beogradu prijavljen Simićev nestanak. Iako se nagađalo da je Simićeva likvidacija povezana s međunarodnom akcijom “Balkanski ratnik”, usmjerenom na razbijanje lanca krijumčara kokaina iz Južne Amerike, ali i nestankom veće količine novca iz Slovenije od prodaje kokaina, policija ovu zanimljivu priču nikada nije potvrdila, ali ni opovrgnula.

>>Cijeli tekst pročitajte u današnjem Večernjem listu

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
12:08 02.04.2011.

Auto bez šasije mogu pronaći samo novinari izuzetno pametni i visokog IQ-a.

ST
standup
11:45 02.04.2011.

..serbska-posla...

MI
Milkica
11:41 02.04.2011.

\"Razvikani lokali\", \"jet-set\"... zbljuvat ću se. Cijeli je članak smeće. Zašto stalno kujete kriminalce u zvijezde. Fućka mi se za takve tipove.