POLICIJA POTVRDILA PRIVOĐENJE

Detalji privođenja požeškog HDZ-ovca: Supruga htjela otići s djecom pa se tome protivio?

Foto: Facebook/Vjekoslav Potočanac
Detalji privođenja požeškog HDZ-ovca: Supruga htjela otići s djecom pa se tome protivio?
Autori vecernji.hr, Hina
28.12.2023.
u 22:06
Županica i predsjednica županijskog HDZ-a Antonija Jozić pak je potvrdila kako nema dovoljno informacija da bi mogla komentirati cijeli slučaj, a navodno su Potočanca razmatrali za kandidata na idućim lokalnim izborima za načelnika Općine Velika
Pogledaj originalni članak

Policija još istražuje okolnosti slučaja obiteljskog nasilja za kojeg se sumnja požeški HDZ-ovac i dugogodišnji ravnatelj tamošnjeg Zavoda za socijalnu skrb Vjekoslava Potočanca. Zasad još nije poznato hoće li Potočanec biti zadržan u pritvoru, kao što se još i čekaju detalji koji bi otkrili što se točno dogodilo. 

Ipak, obitelj Potočanca tvrdi kako on nikada nije bio nasilan, prenosi Dnevnik Nove TV, a navodno je ga je supruga jutros odlučila ostaviti. On se, neslužbeno se doznaje, protivio da sa sobom uzme i djecu, nakon čega je sve eskaliralo s policijom. 

Županica i predsjednica županijskog HDZ-a Antonija Jozić pak je potvrdila kako nema dovoljno informacija da bi mogla komentirati cijeli slučaj, a navodno su Potočanca razmatrali za kandidata na idućim lokalnim izborima za načelnika Općine Velika. 

Inače, oglasilo se ranije i Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelj i socijalne politike i Hrvatski zavod za socijalni rad, poručivši da oštro osuđuju svaki oblik nasilja kao apsolutno neprihvatljivo društveno ponašanje koje zaslužuje svaku osudu i sankciju. 

POVEZANI ČLANCI:

Po završetku provođenja istražnih radnji i zaprimanju službenih informacija od policije i Državnog odvjetništva, Hrvatski zavod za socijalni rad postupit će sukladno odredbama Zakona o socijalnoj skrbi i Statuta Hrvatskog zavoda za socijalni rad, a do tada ne može komentirati konkretan slučaj, poručili su. 

>> VIDEO Početak katastrofe: Prije tri godine razorni potresi pogodili Banovinu

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Pacijent doktora Bože
Pacijent doktora Bože
23:08 28.12.2023.

Navodno na Velebitu postoji hadezeovac koji ne mlati ženu i nikad nije nikog zgazio pijan.

CR
crolega
10:59 29.12.2023.

Nekoga odvedu u lisicama i prenoći u bajbuku,a ako je HDZovac e to je onda drugo!

ZI
zinegoid
11:00 29.12.2023.

koji grozan izraz, kao skladište za um monstruma.....