PRIZNAO

Direktor Radio Sinja prijavio se za smrt A. Bešlić

10.04.2002.
u 00:00
* Ivan Bulj je kazao da je na djevojku nehotice naletio automobilom i pregazio je
Pogledaj originalni članak

SINJ - Direktor Radio Sinja, član sinjskog HKDU-a i svojedobno čovjek zadužen za promidžbu Alke, Ivan Bulj, sam se jučer poslijepodne prijavio sinjskoj policiji kao krivac za smrt mlade Sinjanke Anđele Bešlić (17)!

Podsjetimo, djevojka je nestala još 3. ožujka, a nađena je mrtva 5. travnja nedaleko od Sinja. Dosad se mislilo da je silovana i ubijena.

O nevjerojatnom obratu sinoć nije bilo službenih informacija, ali Večernjak doznaje da je Bulj u alkoholiziranom stanju došao u sinjsku policiju i rekao kako je kobne večeri, vraćajući se automobilom kući, nehotice naletio na Anđelu Bešlić i usmrtio je. Upravo zbog stanja u kojem je jučer bio, zasad se Buljev iskaz, doznajemo, uzima s velikom rezervom.

Čini se da Ivan Bulj nije izdržao psihički pritisak koji je trajao duže od mjesec dana, ali ima naznaka da se slomio i zato jer je mislio da mu je policija na tragu. Naime, navodno su policajci tragali za automobilom koji je 3. ožujka, kad je Anđela Bešlić nestala, viđen pokraj mjesta gdje joj se izgubio trag.

Neke informacije govore da je Ivan Bulj još jučer sproveden istražnom sucu u Split, ali ondje se sinoć nije moglo dobiti nikoga tko bi dao neku informaciju. (drm, jb)

Pogledajte na vecernji.hr