Kaznene prijave

Djeca provalila u vrtić i ukrala pelene

Foto: Goran Višnjić/Pixsell
Djeca provalila u vrtić i ukrala pelene
30.04.2012.
u 10:38
Četvero djece (policija ne navodi je li riječ o istim dječacima) i jedan maloljetnik ukrali su kablove u dvorištu u Ulici Ivana Meštrovića
Pogledaj originalni članak

Policija je otkrila počinitelje sedam teških krađa koje su se dogodile tijekom travnja diljem Međimurske županije. Većina njih su – djeca! Istraga je pokazala da je četvero djece iz Pribislavca razbilo staklo na ulaznim vratima i provalilo u dječji vrtić u Kaštelskoj ulici u Pribislavcu, iz kojeg su odnijeli pelene, salvete i maramice vrijedne nekoliko tisuća kuna.

Oni će, najavljuju u PU međimurskoj, biti kazneno prijavljeni Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Četvero djece (policija ne navodi je li riječ o istim dječacima) i jedan maloljetnik ukrali su kablove u dvorištu u Ulici Ivana Meštrovića u Pribislavcu. U istom selu troje djece provalilo je u prostorije nogometnog kluba, a pokušali su i ukrasti stvari iz centra za karting u Belici.

Dijete iz Pribislavca i 29-godišnjak iz Svetog Đurđa osumnjičeni pak su za krađe u dvorištu u Ivanovcu i Belici te za pokušaj krađe.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

JA
jamanuša
12:00 30.04.2012.

ne nisu oni bakrene puti.

TO
točkica1
09:57 01.05.2012.

djeca uče \"biznis\"

SA
sargu123
21:36 01.05.2012.

Da nisu oni lagano \"zatamnjeni\" i još ktomu iz obitelji društveno prihvatljivog ponašanja ? U tom slučaju slobodni su - takve zakon štiti !