usred noći

Eksplozija u zagrebačkoj Dubravi: Oštećena su dva vozila, u tijeku je istraga

Foto: Milan Sabic/PIXSELL/Ilustracija
Eksplozija u zagrebačkoj Dubravi: Oštećena su dva vozila, u tijeku je istraga
26.04.2023.
u 07:56
Ozlijeđenih osoba nije bilo, a u tijeku je kriminalističko istraživanje.
Pogledaj originalni članak

Kako je izvijestila zagrebačka policija noćas oko 1.25 sati u Dubravi u Južnoj ulici nepoznati je počinitelj izazvao eksploziju uslijed koje su oštećena dva vozila.

Ozlijeđenih osoba nije bilo, a u tijeku je kriminalističko istraživanje. 

Kako doznaje Jutarnji list, nepoznata muška osoba je u dvorište obiteljske kuće 38-godišnjeg D.R. bacila neutvrđenu eksplozivnu napravu. Od siline detonacije oštećena su oba njegova automobila kao i fasada na kući.

 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PA
pavlov
08:29 26.04.2023.

Opet traje borba za prevlast između Klicinih Zaštitara i Ekologa sa Knežije??? Da li se vraćamo kao članica EU-a u vrijeme kraj 90-ih početak 00????