VELIKO SRCE U KOPRIVNICI

FOTO Dječaci učinili dobro djelo koje će se pamtiti: 'I mala kap čini veliku rijeku dobrote'

Foto: Crveni križ Koprivnica/Facebook
Foto: Crveni križ Koprivnica/Facebook
Foto: Crveni križ Koprivnica/Facebook
20.08.2024.
u 19:45
Djelatnici su brzo podijelili svojim korisnicima napitke i barem malo olakšali čekanje na vrućinama. ''Hvala dečki jer ste svojim primjerom pokazali da i mala kap čini veliku rijeku dobrote'', objavili su
Pogledaj originalni članak

''Ova tri dječaka velikog srca iz našeg susjedstva vidjeli su kako korisnici Pučke kuhinje strpljivo čekaju svoj obrok na ovim vrućinama i odlučili su nam od svog džeparca donirati tri kutije vitaminskog napitka!'' - objavili su iz Crvenog križa uz fotografiju  dobro djelo dječaka koje je razveselilo brojne ovog utorka.

Djelatnici su brzo podijelili svojim korisnicima napitke i barem malo olakšali čekanje na vrućinama. ''Hvala dečki jer ste svojim primjerom pokazali da i mala kap čini veliku rijeku dobrote'', objavili su.

Sve vas pozivamo da se ugledate na ove mladiće i svojim donacijama pomognete radu naše Socijalne samoposluge u kojoj je sve više praznih polica, poručili su iz Crvenog križa pa dodali: ''Svaku materijalnu ili financijsku donaciju možete donijeti radnim danom od 7 do 15 sati u naše sjedište u Herešinskoj ulici 33, a ove subote, 24. kolovoza u Supernova centru Koprivnica organiziramo prikupljanje donacija od 9 do 13 sati''.

POVEZANI ČLANCI:

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.