IZVUKLI JE IZ PODRUMA

FOTO Žena (74) preminula u poplavi kod Koprivnice, vatrogasci: 'Ne pamtimo ovakvu situaciju'

Foto: Klikaj.hr
Foto: Klikaj.hr
Foto: Klikaj.hr
03.06.2024.
u 22:12
HAK javlja kako je zatvorena cesta DC2 za osobna vozila od Koprivnice kod nadvožnjaka do skretanja prema Bakovčici zbog vode na kolniku, pa je obilazak preko Bakovčice i Glogovca
Pogledaj originalni članak

Jedna starija žena izgubila je život u poplavi koja je nakon nevremena pogodila Rasinju, mjesto nedaleko od Koprivnice. U podrumu obiteljske kuće u Ulici Andrije Palmotića preminula je 74-godišnjakinja, a zasad nije poznat uzrok smrti.

Kako javlja portal Klikaj.hr, navodno je ženu iz podruma iznio suprug sa susjedima te su je pokušali reanimirati, ali bezuspješno. Inače, više od 60 vatrogasaca trenutno je na terenu zbog jakih kiša koje su pogodile područje, a na Facebooku su poručili kako ''ne pamte ovakvu situaciju''. 

- Poštovani mještani, molimo vas za strpljenje, ne pamtimo ovakvu situaciju, sve raspoložive snage su na terenu, odrađujemo sve po mogućnostima - poručili su. Uz to, HAK javlja kako je zatvorena cesta DC2 za osobna vozila od Koprivnice kod nadvožnjaka do skretanja prema Bakovčici zbog vode na kolniku, pa je obilazak preko Bakovčice i Glogovca. Oštećenje je nastalo i na kolniku na ŽC3094 od Grubičnog Polja do Daruvara u Donjoj Rašenici.

''Kolnici su mjestimice mokri i skliski. Ponegdje ima i magle. Mogući su odroni. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama'', poziva HAK.

POVEZANI ČLANCI:

Istok Hrvatske također je bio na udaru jake kiše i nevremena. U Iloku je također došlo do poplave, dok je tuča veličine lješnjaka uništila usjeve poljoprivrednika, kao i fasade na kućama. 

>> VIDEO Nakon nevremena poplavljen Ilok: Uništeni su usjevi, tuča oštetila i fasade

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

YE
Yeah
01:10 04.06.2024.

Prirodno ili umjetno izazvano nevrijeme?