razglednica

Glavaš Šeksu: Dragi prijatelju! Sanader mi je pojasnio neke stvari

Foto: Anto Magzan/PIXSELL
Glavaš Šeksu: Dragi prijatelju! Sanader mi je pojasnio neke stvari
23.08.2013.
u 10:08
U razglednici koja je stigla u klub zastupnika HDZ-a Glavaš Šeksa naziva ''dragim prijateljem'' iako se, kako navodi Novi list, iz sadržaja zaključuje da je riječ o ironiji
Pogledaj originalni članak

Branimir Glavaš iz zatvora u Mostaru poslao je razglednicu svom bivšem prijatelju i političkom istomišljeniku hadezeovcu Vladimiru Šeksu, piše Novi list.

U razglednici koja je stigla u klub zastupnika HDZ-a Glavaš Šeksa naziva ''dragim prijateljem'' iako se, kako navodi Novi list, iz sadržaja zaključuje da je riječ o ironiji te da Glavaš hadezeovcu poručuje da je nedavno od Ive Sanadera doznao neke nove detalje o procesu u kojem je on osuđen na deset godina zatvora zbog ratnog zločina.

– Dragi prijatelju! Upravo sam pročitao opširno pismo Ive Sanadera u kojem je pojasnio neke stvari i dosadašnje dileme. Radujem se skorom viđenju. Tvoj prijatelj, Branimir Glavaš. Mostar, 12. 08. 2013. – piše u razglednici, prenosi Novi list koji neslužbeno doznaje da je Sanader pismo, čiji se velik dio odnosi na pozadinu procesa protiv Glavaša, iz Remetinca napisao osobi koja je zajednički poznanik njega i Glavaša, a ta osoba je o svemu ispričala Glavašu te mu je vjerojatno pokazala i samo pismo.

Iz pisma se, iako Sanader to navodno nije eksplicitno naveo, navodno da neizravno shvatiti da je Šeks faktični inicijator procesa protiv Glavaša. To je tako, sudeći prema razglednici, shvatio i Glavaš.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.