Riblji ručak

Porcije bakalara i inćuna dijelile se na trgovima diljem Hrvatske

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
bakalar
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
obersnel
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
ribe
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
ribe
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
ribe
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
ribe
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
ribe
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
ribe
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
ribe
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
ribe
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
ribe
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
ribe
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
spehar
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
spehar
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
spehar
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
bakalar
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
bakalar
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
bakalar
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
bakalar
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
inćuni
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
inćuni
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
inćuni
24.12.2013.
u 10:04
U cijeloj zemlji građani su se ribljim specijalitetima mogli gostiti na trgovima
Pogledaj originalni članak

Ribarnice diljem Hrvatske jutros su vrvjele od kupaca koji će za Badnjak tradicionalno jesti ribu. Najtraženiji je kao i uvijek bio bakalar, a kako bi na vrijeme nabavili sve za današnji ručak, stanovnici Varaždina pred ribarnicama su čekali od sedam ujutro.

U cijeloj zemlji građani su se ribljim specijalitetima mogli gostiti na trgovima pa su se tako na riječkom Korzu tradicionalno dijelili frigani inćuni, a na bjelovarskoj gradskoj tržnici porcije ribica te kuhano vino.

Točno u podne u Splitu je počelo tradicionalno dijeljenje bakalara na Prokurativama, a kuhaču u ruci imao je i splitski gradonačelnik Ivo Baldasar.

>> Niste obavili šoping? Evo kako rade trgovine za blagdane

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar airbizz
airbizz
11:27 24.12.2013.

da je pravde,trgovine danas i nedjeljom nebi radile.tko zna koliko bi ljudi umrlo od gladi,da trgovine ne rade nedjeljom.stramotan zakon o radu,sramotan stav ljudi koji podržavaju takvo radno vrijeme.