ANTIKORUPCIJSKO VIJEĆE

Grmoja odgovorio Plenkoviću: Premijer je očajan. Raspadaju se na sve strane

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Zagreb: Nikola Grmoja o Antikorupcijskom vije?u
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Zagreb: Sabor raspravlja o prijedlogu zakona o potroša?kom kreditiranju
13.10.2022.
u 17:05
To je ekipa koja nama tumači da smo mi izdajnička vlada koja bi trebala biti uokvirena u podnaslovima: korumpirani lopovi i izdajnici. Istodobno taj isti Milanović u svim svojim izjavama ima razumijevanja za Putina", kazao je Plenković.
Pogledaj originalni članak

Zastupnik Mosta Nikola Grmoja komentirao je za Večernji list današnje izjave premijera Andreja Plenkovića u kojima je ovaj naveo da je Grmoja pozvao Dragana Kovačevića,  optuženog u aferi JANAF za primanje mita, namjestanje poslova i nezakonito pogodovanje, na sjednicu Antikorupijskog vijeća u "sklopu Mosta, Milanovićevih mališana".  

"Premijer je očajan. Raspadaju se na sve strane, njihova veleizdaja i kriminal u INA-i su svima očiti a sam Plenković je na današnjoj konferenciji nesuvislo lupetao, usto se i znojio u strahu i nervozi. Izgledao je kao i onda kad je afera Agrokor bila na vrhuncu. Nije im preostalo ništa drugo nego ispaljivati kojekakve dimne bombe i spinove, ne bi li malo odvratili pozornost od svoje veleizdaje i korupcije. Ali ovaj put im nece proći!", tvrdi Mostov zastupnik Nikola Grmoja.

Podsjećamo, premijer je danas ustvrdio da se predsjednik Zoran Milanović od početka mandata, a naročito od uhićenja Kovačevića, "počeo nenormalno ponašati" te je spomenuo Grmoju.

"Uhićenje Kovačevića je bilo u rujnu, a za one koji ne znaju - oni su bliski prijatelji. Tako je i Grmoja u sklopu Mosta, Milanovićevih mališana, pozvao Kovačevića na Antikorupcijsko vijeće. Čini mi se da mu je netko na Odboru rekao da je stručnjak za komunikaciju. Milanovićev prijatelj Kovačević zove u podrum u Slovensku u vrijeme lockdowna na hranu, a tamo vuče i Hranja, načelnika Glavnog stožera. To je ekipa koja nama tumači da smo mi izdajnička vlada koja bi trebala biti uokvirena u podnaslovima: korumpirani lopovi i izdajnici. Istodobno taj isti Milanović u svim svojim izjavama ima razumijevanja za Putina", kazao je Plenković.

VIDEO:U splitskoj bolnici preminulo dijete, dovezeno je u teškom stanju, policija istražuje okolnosti

VEČERNJI TV

'Plenković nam kaže da smo plaćenici? Neka SOA istraži HDZ, tamo sjede pravi ruski igrači, znam i tko ih financira'

Moguće je da je Plenković već zloupotrijebio represivni aparat i poslao SOA-u na oporbene zastupnike. Od ovakvog HDZ-a sve je moguće očekivati pa čak i korištenje tajnih službi kako bi se premijer održavao na vlati. Ako me već sada nadziru ja se nemam čega bojati. Uopće se ne bojim kako komuniciram, s kim komuniciram, razmjenjujem SMS poruke, pozive i slično. Znam da sam čist pa mi ne mogu ništa", kaže, između ostalog, Nikola Grmoja

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 57

DU
Deleted user
17:22 13.10.2022.

HDZovci nemojte nas nasmijavati. Možda vi i jeste glupi, ali zato mi nismo vi.

JU
JustinCase
18:23 13.10.2022.

Hdz je gotov. Polovica ce ih zabrsiti u cuzi

AN
ante7
17:24 13.10.2022.

Neki novinari na plaći HDZa uporno govore kako je oporba nesposobna. Ako pogledate vladu i izuzmete donekle pristojnog Plenkovića, tko je ostao? Jesu li možda Grlić Radman, Banožoć, Njonjo, Bačić, Zekanović Pupovac, Vučković sposobni? Znate li uopće tko je ministar financija, gospodarstva, znanosti....