Obzor

Hajdaš Dončić: Ako imenovani ne zadovolje, hvala i doviđenja

Foto: 'Danijel Berkovic/PIXSELL'
Hajdaš Dončić: Ako imenovani ne zadovolje, hvala i doviđenja
20.04.2012.
u 16:21
Novi ministar Kukuriku vlade odgovorio je na pitanja idu li autoceste u koncesiju, kako će se Dubrovnik povezati s ostatkom zemlje, što će biti s poslovima za koje su potpisani ugovori premda za njih nema novca...
Pogledaj originalni članak

– S Čačićem i Linićem nemam problema, ali svatko tko je imenovan da vodi javno poduzeće iz mog resora mora biti transparentan i imati rezultat – kaže novoimenovani ministar prometa, pomorstva i veza Siniša Hajdaš Dončić u intervjuu za Obzor, subotnji news-magazin Večernjeg lista. Za svog prethodnika Zlatka Komadinu rekao je da suosjeća s njim jer je i sam bio bolestan, a HDZ-ova ministra Božidara Kalmetu i afere koje se vežu uz njegovo ime odbio je komentirati uza smijeh.

U nastavku intervjua novi ministar Kukuriku vlade odgovorio je na pitanja idu li autoceste u koncesiju, kako će se Dubrovnik povezati s ostatkom zemlje, što će biti s poslovima za koje su potpisani ugovori premda za njih nema novca...

U Obzoru pročitajte britku analizu Mirjane Kasapović o sve većem broju političara u Hrvatskoj. – Država smo s povećim brojem zastupnika po glavi stanovnika. Sve je propalo, procvjetala je samo industrija politike – piše profesorica Kasapović.

Kolumnist Večernjeg lista Milan Ivkošić odgovorio je na otvoreno pismo bivše premijerke obećavši: "Gospođo Kosor, promijenit ću se", a Denis Kuljiš predstavio je viziju novog središta Zagreba dvanaest uglednih urbanista. Za Obzor pišu i Branimir Pofuk, Goran Milić, Borislav Škegro, Ivana Simić Bodrožić, Denis Derk i Ivica Prtenjača.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

JU
jazmi udri manje
21:06 20.04.2012.

E Pajdaš nisi ni počeo a već laprdaš

TI
tipkarica
21:33 20.04.2012.

Linic danas zaduzi Hrvate u USA za 1,5 milijardi a ovaj ministar kaze da ce graditi hahaha a sta to ministre i cime, odakle ti lova majkeeee tiiii???

RT
Rollo Tomasi
18:19 20.04.2012.

Ti nisi zadovoljio. Pa bi bilo lijepo da se zahvalimo tebi i kažemo ti \"doviđenja\". Ali u SDP-u to ide drukčije, zar ne?