PREDSJEDNIK HSLS-A

Hrebak o Primorcu kao kandidatu za predsjednika: On će biti odličan protukandidat Milanoviću

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Zagreb: Dario Hrebak o političkim aktualnostima
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Zagreb: Dario Hrebak
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
Zagreb: Dario Hrebak održao konferenciju za medije
30.07.2024.
u 17:55
Hrebak je dodao da će HSLS podržati onog kandidata koji će na najbolji način reprezentirati najveći broj birača.
Pogledaj originalni članak

Predsjednik HSLS-a, Dario Hrebak, danas je za Večernji list komentirao kandidaturu Dragana Primorca, kojeg je HDZ predstavio kao svog kandidata za predsjedničke izbore. Hrebak je istaknuo da je Primorac kandidat s širokim svjetonazorom koji može privući glasače desnog centra i umjerene birače koji žele promjenu na političkoj sceni.

"Dragan Primorac je kandidat koji ima puno širi svjetonazor i puno više zahvaća onaj dio birača bliže desnom centru, onih umjerenih koji sigurno gledaju za određenu promjenu na političkoj sceni. On će biti odličan protukandidat Milanoviću, a njegov međunarodni ugled će mu tome sigurno pripomoći," izjavio je Hrebak.

Hrebak je dodao da će HSLS sutra na svojoj sjednici podržati onog kandidata koji će na najbolji način reprezentirati najveći broj birača, naglašavajući da je Primorac izuzetno prihvatljiv kandidat za stranku centra kakva je HSLS.

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar 3P Petrov-Pavliček-Pupovac
3P Petrov-Pavliček-Pupovac
01:34 31.07.2024.

Primorac je 2009. izbačen iz HDZ-a jer se kandidirao kao neovisni kandidat kako bi onemogućio da HDZ-ov kandidat Hebrang uđe u drugi krug. U drugi krug su ušli Josipović i Bandić, a Primorac je podržao Josipovića. Još nešto?

RA
Raptor
19:21 30.07.2024.

Kako je prof. Primirac predsjednički kandidat HDZ-a kad o njegovoj kandidaturi ne odlučuje HDZ već Hrebak, Kajtazi, Štromar, Penava i neki drugi. HDZ zapravo na ovim predsjedničkim izborima nema kanditata što je sramota za HDZ.