ŽIVOTNI INTERVJU: NENAD PORGES

Ruska invazija na Ukrajinu je bez presedana još od Hitlerova napada na Čehoslovačku

Foto: Robert Anić/Pixsell
Ruska invazija na Ukrajinu je bez presedana još od Hitlerova napada na Čehoslovačku
27.02.2022.
u 15:30
Tuđmanov ministar koji je u ratno vrijeme inkognito posjećivao Tel Aviv i pripremao uspostavu diplomatskih odnosa Hrvatske i Izraela, u velikom životnom intervjuu govori o svojim židovskim korijenima, politici, energiji, ratu na istoku Europe...

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)


Komentari 14

TO
tolitol
17:09 27.02.2022.

100 posto je u pravu. Isto što je nacistička Njemačka pokušala sa svojim susjedima (i šire) to već dugo Rusija radi sa svojim susjedima. No ono što je novo jest pokušaj okupacije čitave zemlje. Prije toga je bilo malo Južna Osetija, malo Krim.... sad pak ruski nacist pokušava podjarmiti čitavu zemlju. Kao i nacisti tijekom drugog svjetskog rata.

Avatar solinarep
solinarep
15:53 27.02.2022.

Ma nije valjda? A povijest im je puna divota. Progonstava, gulaga, izgladnjivanja naroda, pakta s Adolfom, silovanja, okupacija, podjela, špijuniranja vlastitih građana, logora, okrutnih ubojstava.

RS
rasta sev
20:57 27.02.2022.

Hit.er s istoka je totalno nestabilna osoba, narcisoid nedorasli kepec koji ima ogromnu moć u nklearnom oružju i pošto je nestabilan može se svšta dogoditi, generali mu svi neke bojažljive babuške koji samo slušaju snebivajući se umjesto da ga ubiju i riješe situaciju.