prijetnja

Iran će ciljati srce Izraela u slučaju 'najmanjeg poteza' protiv zemlje

Foto: Wana News Agency/REUTERS/PIXSELL
Iran će ciljati srce Izraela u slučaju 'najmanjeg poteza' protiv zemlje
18.04.2022.
u 07:59
Ako napravite i najmanji potez protiv naše zemlje... odredište naših oružanih snaga bit će srce cionističkog režima", rekao je Raisi u svom govoru koji je prenosila televizija.
Pogledaj originalni članak

Iranske oružane snage ciljat će srce Izraela ako učini i "najmanji potez" protiv Islamske Republike, rekao je predsjednik Ebrahim Raisi na vojnoj paradi u ponedjeljak.

"Ako napravite i najmanji potez protiv naše zemlje... odredište naših oružanih snaga bit će srce cionističkog režima", rekao je Raisi u svom govoru koji je prenosila televizija.

Izrael, koji Islamska Republika odbija priznati, kaže da neće prihvatiti nuklearni Iran, dok Teheran i svjetske sile pokušavaju oživjeti nuklearni sporazum iz 2015. godine.

Gotovo godinu dana neizravnih pregovora između Teherana i Washingtona prekinuto je prošli mjesec. Izrael kaže da neće biti vezan nikakvim sporazumom i da bi na kraju mogao poduzeti jednostranu akciju protiv iranskih nuklearnih lokacija.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar intimus500
intimus500
10:27 18.04.2022.

turbandija opet prijeti ... to jedino sto i rade...jadno

Avatar Frenter
Frenter
14:09 18.04.2022.

Pripazite malo sta govorite, Iranci, jer bi Izrael lako mogao ciljati "srce" Irana... i to vrlo lako...bez problema ni griznje savjesti..

Avatar Bud Humski
Bud Humski
21:15 18.04.2022.

Ama kakav sporazum sa SAD-om?! Zar nisu vec bili potpisali jedan takav sporazum koji je Trump jednostrano ponistio kao da ga nikad nije ni bilo?! Zar nisu Rusi potpisali nekoliko sporazuma sa SAD-om od 1990. iz kojih su se Amerikanci bez ikakvog racionalnog objasnjenja povukli? To sto Amerikanci potpisu, to je mrtvo slovo na papiru. To je gubljenje vremena. I ono sto ogromna vecina ljudi ne zna i sto "ugledni" zapadni mediji ne spominju, to je da je jedna od kljucnih drzava na tim pregovorima... Rusija! A Rusi valjda imaju vise razloga od bilo koga da ni SAD-u ni "zapadnim demokracijama" ne vjeruju ama bas nista. Mislim da je Izrael spreman upotrijebiti cak i nuklearno oruzje protiv Irana, a ne treba nikakva vidovitost za zakljuciti sto bi to znacilo... Svijet je na rubu III svjetskog rata, koliko god se mi nadali da to nije tako. Odnosi su toliko zaostreni da treba samo jedna nepromisljenost ili s americke ili s jedne od mnogih strana koje osjecaju da se americkoj globalnoj dominaciji blizi kraj...